- Yasaklandı
-
Dediğim gibi bir skillshot ile öldüreceği herolarda oluyor bu dediğimiz olay katarina'da olmaz Irelia, Twitch, Kalista, gibi aklıma gelmeyen çarlar var onlarda oluyor başka da bir çözümü yok zatenkatarinada denedim ondan olabilir
drawings kısmında biraz kurcala antrenman oyunu girip drawingsdeydi yanlış hatırlamyorsambeyler wsreborn'da bi ara adamla vs girmeden önce atabileceğimiz damageyi gösteriyordu şuanda bende göstermiyor tekrardan açmak mümkün mü nereden açabilirim
bişey değilTeşekkürler
drawings kısmında showsdamage var ama açsam bile gözükmüyor bendedrawings kısmında biraz kurcala antrenman oyunu girip drawingsdeydi yanlış hatırlamyorsam
adcmain configinde açık geliyor ordan ayarlayabilirsin.beyler wsreborn'da bi ara adamla vs girmeden önce atabileceğimiz damageyi gösteriyordu şuanda bende göstermiyor tekrardan açmak mümkün mü nereden açabilirim
Shift'e basın en üstte ki "WSReborn" yazan yere gir orada "Use Classic Damage" yazısı tikli değildir onu açarsan problem çözülürBeyler, WSReborn'da bir ara adamla vs girmeden önce atabileceğimiz damageyi gösteriyordu. Şu anda bende göstermiyor, tekrardan açmak mümkün mü? Nereden açabilirim?
Use Classic Damage Drawing yazıyor tickliydi zaten ama hala gözükmüyorShift'e basın en üstte ki "WSReborn" yazan yere gir orada "Use Classic Damage" yazısı tikli değildir onu açarsan problem çözülür
Oynadığın çar nedir her çarda olmuyor çünkü twitch kalista gibi çarlarda oluyor onları oynarsan gözükecektir merak etmeUse Classic Damage Drawing yazıyor tickliydi zaten ama hala gözükmüyor
katarinada denedim ondan olabilirOynadığın çar nedir her çarda olmuyor çünkü twitch kalista gibi çarlarda oluyor onları oynarsan gözükecektir merak etme
Dediğim gibi bir skillshot ile öldüreceği herolarda oluyor bu dediğimiz olay katarina'da olmaz Irelia, Twitch, Kalista, gibi aklıma gelmeyen çarlar var onlarda oluyor başka da bir çözümü yok zatenkatarinada denedim ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?