Çözüldü WSReborn'da birileri pinglendiğinde çıkan kapanma şeyi nasıl kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, scripti kullanırken adamı pingleyeceksem T'ye bastığımda sağ alttan bir şeyler kapanıyor. O sağ alttaki ayarları unbind yapamıyor muyuz? Herhangi bir tuşa bastığımda değişmesin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sağ alttaki menüyü söylüyorum ordaki birkaç şey adamları pinglemeye çalıştığımda veya herhangibi bir tuşa bastığımda oyun için kapanıyor açılıyor onları nasıl halledebilirim hiçbir şekilde değişmesin ne kapansın ne açılsın
Bak yanlarında tuşları yazıyor ya hero'nun plugin kısmından ayarlayacaksın ya activator'den ya da awareness'ten ayar çekeceksin eğer olmazsa tekrar yaz
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunu şu şekilde ayarlayabilirsin o ayarları menü kısmından kullanmadığın herhangi bir tuşlara atarsın o şekilde hiçbir şekilde kapatmazsın o ayarları

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sağ alttaki o ayarları kapatmamak için yaptığın bindlar var mı ondan bahsediyorum onları sen nasıl ayarladın bana resmini atar mısın veya anlatır mısın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sağ alttaki o ayarları kapatmamak için yaptığın bindlar var mı ondan bahsediyorum onları sen nasıl ayarladın bana resmini atar mısın veya anlatır mısın
Şu an müsait değilim çalışıyorum permashow onun adı eğer resim atarsan yardımcı olacağım oyuna giremem

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sağ alttaki menüyü söylüyorum ordaki birkaç şey adamları pinglemeye çalıştığımda veya herhangibi bir tuşa bastığımda oyun için kapanıyor açılıyor onları nasıl halledebilirim hiçbir şekilde değişmesin ne kapansın ne açılsın

Ekli dosyalar

• League of Legends Screenshot 2023.05.12 - 22.28.21.56.png
    League of Legends Screenshot 2023.05.12 - 22.28.21.56.png
    900.2 KB · Görüntüleme: 45
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bak yanlarında tuşları yazıyor ya hero'nun plugin kısmından ayarlayacaksın ya activator'den ya da awareness'ten ayar çekeceksin eğer olmazsa tekrar yaz

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sonraki update için bu permashow kısmını kilitleme mesela ayar yapıyorsun işin bitince kilitlersin olduğu gibi kalır o loldeki tuş atamalarınıda etkiliyo çoğu aynı olduğu için karışık biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...