WSReborn'da evade kullanmak ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Evade açıkken ban yiyor musun? Hiç ban yediniz mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileyi bir kez inject ettikten sonra, hangi hesabında hile açtıysan o hesabın tehlikede zaten. Sadece belli etmezsen belki ban yeme süren uzayabilir.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
evade açmazsan bi anlamı kalmaz zaten sc nin kapalı oynarsan ban yemezsin ama

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben evade i hard cc de kullanıyorum, zaten skill drawları kafam kadar kendım dodgeluyorum. birde evade çok lineer çalışıyor yani mesela ezreal q suna çok keskin bir şekilde sağ veya sol yapıyor daha çapraz veya gecikmeli yani humanizer bir evade değil bence. geçen aram da blitz üzerime sıçra q attı 100 menzilden dodgeladı sen düşün :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka evade den yemedim ben genelde midde viktor oynuyordum paşa paşa oynadım hiç ban yemedim fakat adc kalista başladıktan 2 hafta sonra ban yedim ayrıca bunu şu yöndende söylüyorum bot lanede sc 2 kişinin attığı skillere dodge atıyor midde topta 1 kişiye atıyor o yüzden bana göre top lane veya mid lane de daha legit oynama şansın var evade ile

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evade sadece belli eder ban yeme riskini arttırır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
her türlü hileyi aktif ettiğin zaman ban yeme riskin var zaten

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyi bir hesapta açtıysan o hesap zatgen tehhlike altında olduğu için evade acıp acmaman önemli değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
duvara dağa taşa sıkmazsan yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
belli etmeden oynarsan sıkıntı cıkmaz bence

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Legit oynasan dahi oyuna inject ediyorsun illa ki ban yiyeceksin ama bu süre senin elinde

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fazla abartmadığın sürece ban yemezsin dikkatli legit oynaman gerekiyor sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
ben evade ayarlarından belli olmayacak şekilde ayarladım öyle oynuyorum şu anda ban yemedim 1 yıldır kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu kullanım yerine ve sürene göre değişiyor sanırım, ben sadece ağır cc'leri ayarlayıp cc modunda kullanıyorum ve 1 yıldır ban yemedi hesabım

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her hile nin sonu elbet ban ama ya 1 gün olur ya 1 yıl o kesin değil, uzun süreli hile ile oynamak istiyorsan yinede pek aktif ve sürekli kullanma.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kankam Script her türlü ban sebebidir. Fakat Evade'nin ayarlarının rage ve legit olmasına bağlı olarak karşı takımın senin script olup olmadığını anlaması ban oranını etkiler. Şu şekilde örneklendireyim ; evaden açık fakat çok rage değil ( bazı ufak skilleri yiyiorsun ama önemli skilleri dodgeliyorsun) bu karşı tarafın senin hile olup olmadığını pek anlayamaz. ancak rage oynarsan karakterin titrer ve karşı taraf anlar. Anlayıp anlamaması ne kadar önemli diye sorabilirsin karşı taraf anlayıp seni raporlar ise 1 oyun üzerinden söylemiyorum genel olarak rapor yersen 10 maç olur 20 maç olur illaha ki manuel incelemeye düşersin. Onun dışında şu an script ud ve manuel olmadan ban yiyeceğini düşünmüyorum. Ban Wave'ler hariç.

Ek olarak şunu söylemek istiyorum forumda scripti kullanamayacak seviyede olan arkadaşlar Fikir belirtme adı altında saçma sapan bilip bilmeden yorum atıyor forum yetkilileri ilgilenirse sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...