400 lp enjoyer
Süper Üye
Hocam, tahmin etmek anlamına geliyor 'predict' kelimesi, değişkenlik gösteriyor her iki predict özelliği. Wpredict genellikle çok iyidir ancak bazen kötü. Hpredict ise genellikle kötü fakat bazen imkansız gibi görünen yetenekleri bile tutturabilir.Farkı ne bunların bilen var mı. Genelde ben hpredictte oynuyorum. wpredict sapıtıyor bazen luxta özellikle r de.
Kelime anlamını bende biliyorum h ve w nin anlamı ne, bide neye dayalı bu predictler onu soruyorum. Seçtiğimde bi mantık olması lazım yani şuna karşı oynarken bu iyi buna karşı bu iyi gibiHocam, tahmin etmek anlamına geliyor 'predict' kelimesi, değişkenlik gösteriyor her iki predict özelliği. Wpredict genellikle çok iyidir ancak bazen kötü. Hpredict ise genellikle kötü fakat bazen imkansız gibi görünen yetenekleri bile tutturabilir.
Hocam, "h" ve "w" nin açılımı tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. "Predictler" neye dayalı olduğunu sorarken, anlamadım burayı biraz daha açarsan sevinirim. Şöyle söyleyeyim, "hpredict" genelde yetenekleri ile güçlü olan şampiyonlarda geçerlidir, "wpredict" ise düz vuruşları etkili olanlarla ilgilidir. Bu tamamen benim kendi görüşüm, doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.Kelime anlamını bende biliyorum h ve w nin anlamı ne, bide neye dayalı bu predictler onu soruyorum. Seçtiğimde bi mantık olması lazım yani şuna karşı oynarken bu iyi buna karşı bu iyi gibi
Teşekkürler algoritma olarak sordum birisi karakterin yönüne göre predict yapar mesela birisi o anki konumuna göre yapabilir. Vardır bi farkı muhtemelen. Ben irelia oynarken genelde kaçırıyor e yi nedense hpredictte bile. E deki 500 olan değeri 1000 de kullanıyorum belki ondn ilemiyorum.Hocam, "h" ve "w" nin açılımı tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. "Predictler" neye dayalı olduğunu sorarken, anlamadım burayı biraz daha açarsan sevinirim. Şöyle söyleyeyim, "hpredict" genelde yetenekleri ile güçlü olan şampiyonlarda geçerlidir, "wpredict" ise düz vuruşları etkili olanlarla ilgilidir. Bu tamamen benim kendi görüşüm, doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.
Sağolun hocam. Anladığım kadarıyla windpredict daha istikrarlıHocam, tahmin etmek anlamına geliyor 'predict' kelimesi, değişkenlik gösteriyor her iki predict özelliği. Wpredict genellikle çok iyidir ancak bazen kötü. Hpredict ise genellikle kötü fakat bazen imkansız gibi görünen yetenekleri bile tutturabilir.
Genel olarak evet hocamSağolun hocam. Anladığım kadarıyla windpredict daha istikrarlı
hpredict irelia vs için daha iyi. şampiyonuna göre değişir.Merhaba arkadaşlar, WSReborn'da hangi prediction sizce daha iyi ya da hangi şampiyonlarda hangisini kullanmalıyız? hPred ile WindPred arasındaki farklar nelerdir?
rehber falan varmı bu konu ile ilgili detaylı acabaMerhaba arkadaşlar, WSReborn'da hangi prediction sizce daha iyi ya da hangi şampiyonlarda hangisini kullanmalıyız? hPred ile WindPred arasındaki farklar nelerdir?
Hiç bilmiyordum random oynuyordumHocam, sadece Irelia oynarken Hpredict'te oynamalısın. Bunun sebebi ise E yeteneğini daha iyi tutturuyor. Onun dışında, Wpredict daha iyidir genel olarak. Çoğunlukla bunu kullanmanı tavsiye ediyorum.
nerden ayarlanıyorkiHiç bilmiyordum random oynuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?