WSRebornla daha iyi nasıl oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
average professional lua scripter
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beyler, herkes feedlediğinden dolayı 2-3 gündür scriptle oynuyorum. Bir benim feedlemediğim kalmıştı. Bu script olayında sadece evade mi var? Boş olmayan hile değil mi bu? Doğrudan oyunun içinden geçemiyor muyuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum yani benim bildiğim scpriti kökleyip çok fark yaratırsın ama takımın herkese feedleyince yapıcak birşey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
takım kötü olursa karşında da düz vuruş çarı varsa nasus gibi kaybetmen normal sc ile

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
avantajlı olacağın çarlar al

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
viktor oyna

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
genellikle adc çarlarını oynamanız gerekiyor, configiniz iyise diger lanelerde de oynayabilirsiniz

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kaisa al space bas vinle gec

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sc ile iyi oynamak istiyorsan sup oynamanı tavsiye ederim kankam (agresif sup) sc olduğun bile belli olmadan oyun kazanırsın çünkü lol 5 kişilik bir oyun ve her yer tek botlane hariç yanındakine kazandırırsın kendin kazanırsın 2 kişi oynatırsın

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knkam pudding configini kullanıp güzel işler başarabilirsin ben genelde mid viktor veya orman kha lee veya graves oynuyorum çoğu maçıda taşıyorum

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyunu öğrenmenden sc ile çok lig çıkamazsın zaten. Adc main config ve pudding config iyi configler.
Düşük eloda Mid oyna bence. Midde Tristana tavsiyemdir. Midden nasıl oyunun nasıl taşınacağını öğrenmek için Naru, Pobelter , Bobqin gibi adamların Youtube videolarını izle öğretici. Lig çıkartan şey genelde oyun bilgisi. Ne kadar çok ölüp ölmemen de oyun bilgisi ile alakalı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bro bence normal oynayisinla devam edip scripte lane de güzel farm yapıp late de abartmadan rakibi darlarsan hoş olur öbür türlü sadece script ile oynym dersen bence çok keyif verici ve güzel olmuyor biraz kendinden birsey katmak gerekli diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valla ben dariusla mük oynuyorum scriptle space basılı x minyonlara

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Adc karakterlerde daha iyi calısıyor onceden kalista ve vayne oynuyordum cok iyi calısıyor suan sıkıldıgım ıcın yasuo yone falan oynuyorum

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Antreman modunda sciriptin ayarlarına bak orada gerek karaktere göre olsun gerek sciprtn verdiği olsun ayarlar var shift tuşuyla bu ayarlara bakabilirsin orda mesela evade diyor işte şu karakter skilini orta derecede dodge at onu en üste çekebilirsin, eğer müsait olabilirsem bu hafta içerisinde lol sciriptini ban yemeli hileyi köklemeli bir config paylaşabilirim herkes legit oynuyor ama bazı adamlar oyunun içinden geçmek istiyor o arkadaşlar için config paylaşmaya çalışıcam

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
doğrudan oyunun içinden geçebileceğin bir hile değil bu exploitler doğrudan oyunun içinden geçer fakat onlar da kısa sürede fixlenirler kendine özgü ayarları senin oyun stiline göre antrenman modu girip ayarlayabilirsin onun haricinde scriptten çok bir şey bekleme diğer oyunlardaki hileler gibi seni çok üst bir noktaya taşımayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...