Çözüldü WSReborn'u her maç yeniden açmak zorunda mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
WSReborn oyun bittiğinde script diğer elde gidiyor. Her seferinde tekrar açmamız mı gerekiyor yoksa farklı bir ayarı mı var?

Çözüm
Selamlar, sorduğunuz sorunun cevabını neden bu kadar aradınız anlamadım. Lol çift cliente sahip bir oyundur ingame client her maç başında açılır ve maç sonu kapanır. Scripti ingame inject ettiğimizden dolayı evet her maç yeniden açman gerekiyor.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayır hocam, bunun farklı bir ayarı yok. Herkeste zaten böyle. Her seferinde tekrar açmanız gerekiyor. Güvenlik amacıyla sürekli loader kendini siliyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
onun için bi kolaylık anlatayım sana bir not dfteri açıyorsun ve start chrome https://ui.memoryhackers.org/ bu yazdığımı yapıştırıyorsun sonra sol üstten farkı kaydet dedikten sonra .txt yi silip .cmd yapıyorsun böylece direkt seni lol sc ekranına atıyor mh uygulamasını çalıştır ardında hileyi aç 10 saniye sürüyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
EN kategorisinde 7zip ile her el açmamak için yapılan bir method görmüştüm eğer konuyu bulursan onunla açmana gerek kalmıyor fakat diğer türlü her defasında kendin açman gerekli .

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk her maç bitti zaman açman gerek ben lobide açıyorum maç başlayınca enter basıyom oyun keyfine bakıyom tabi tocix takım gelmesse he bide olaf jg dene derim

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
WSReborn oyun bittiğinde script diğer elde gidiyor. Her seferinde tekrar açmamız mı gerekiyor yoksa farklı bir ayarı mı var?
her seferinde tekrar açmalısın bir ayarı yok güvenlik için yapıldığını sanıyorum belki farklı bir amacıda olabilir bence
@uhpep bu sorunun cevabı nedir?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorduğunuz sorunun cevabını neden bu kadar aradınız anlamadım. Lol çift cliente sahip bir oyundur ingame client her maç başında açılır ve maç sonu kapanır. Scripti ingame inject ettiğimizden dolayı evet her maç yeniden açman gerekiyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...