Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
çok düşük piyasadakilere fark atar, açık kaynak kodludur bakabılırsınızteşekkürler, banlanma riski yüksek midir?
yok denecek kadar az lütfen güncel olanı kullanınchanger in banrate i nasil ?
aynı şekilde, lolskini aktif olarak bayağı uzun bir süredir kullanmıştım, böyle bir seçeneğin düşük ban riskine sahip olması gülümsetmedi değilLolskin gittiğinden beri skinchanger kullanmıyorum. Bunun ban ihtimalinin bu kadar az olduğunu söylüyorsanız bi deneyelim.
uzun süredir kullanıyorum ban yemedım ve benden daha uzun süre kullanan arkadalarım da var kaynagınız nedir?r3nzskin kullanıcaksın ban riski çok yüksek knka haberin olsun
westteki hesabım banlandı 1 hafta içindeuzun süredir kullanıyorum ban yemedım ve benden daha uzun süre kullanan arkadalarım da var kaynagınız nedir?
ve virüs total sonuçlarıda çok iyi değil diye biliyorum bende virüs konusunda bi sıkıntı çıkmamıştı amawestteki hesabım banlandı 1 hafta içinde
botted hesap kullanmıssınızdır ve riot banlarken botted oldugunu belırtmıyor. Twitter da kı acıklamalarda bu hatanın giderilmeyecegini söyledilerwestteki hesabım banlandı 1 hafta içinde
kaynak ne hocam yaklasık 3 haftadır kullanmaktayım hiçbir sorun yokr3nzskin kullanıcaksın ban riski çok yüksek knka haberin olsun
wsrebornla aynı düzeyde diyebiliriz belki daha düşük kodu temiz tabi rito yeni bir güvenlik sistemi çıkarırsa -çıkarması zor çünkü maliyetli- başkaTamam da her türlü inject oluyor zaten ban riski yine de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?