WSReborn'un erişim izni tekrardan onaylı üye ve üzeri olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı üyeden üyeye çekildiğinden beri LoL'de çok aktif script oldu ve arkadaşlar Varus ultilerine dehşet flashlar atıyor gümüş eloda. Acilen onaylı üyeye kullanılabilir olması lazım yoksa güzelim script detected olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sc zaten cok fazlaydi 50 yorum atmak zor bişi degil hali hazirda cok fazla sc var yüksek eloda 1 maçta 4-5 sc geliyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sc zaten cok fazlaydi 50 yorum atmak zor bişi degil hali hazirda cok fazla sc var yüksek eloda 1 maçta 4-5 sc geliyor

kanka onaylı üyeler en azından dozun da açıyordu az önce adam samira ile 5 kişinin skilline dodge atıp anlamsız yerlere flash atıyor oyun sonu perma yedi

@LeftSpace bu konuda ne düşünüyorsun acaba?

+1 fikrini merak ediyorum çünkü gerçekten zıvanadan çıktı bu ara

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Nereden çıkarıyorsunuz böyle saçma şeyleri. Riot istese zaten anında yasaklar sc kullanan hesapları, UD değiller ki hiç biri.
Ban yemiyorsunuz diye UD sanmayın, ban atmıyorlar sadece.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşa katiliyorum trde ban atmiyorlar sadece serverda oyuncu yok euw da yuksek eloda arada bi geliyor sc 1 saat sonra ban yiyor direk bi ara toplu bi ban atilirsa hepinizi elden geçirçekler
server o kadar garip bi hale gelmişki karşimdaki adamin sc oldugundan eminim botda cs alirken lulu W suna insta arindir filan basiyor sonra kendi sc sini inkar edip bana sc filan diyor legal oynamama rağmen tamamen çöplük durumda chal 1k lp de otofillden sup oynuyorum yanimdaki adc script karşi adc script

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar, WSReborn'un şu anki üye grubu LoL için gelecek olan güncelleme planlarından dolayı bu şekilde ayarlanmıştır. Gelecekte üye grubu değişirse de duyurusu yapılır. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...