Yönetici tarafından her zaman İngilizce olarak uyarılırımplease write in english, you don't have to translate it to turkish
Yapılandırma dosyanızı kullanıyorum, sabit kalmaması için hangi seçeneği ayarlamam gerektiğini söyleyebilir misiniz?Google translate'in sakıncaları hard cc mode'a alırsan sadece cc atan şeyleri dodge'lar yani umarım doğru anlamışımdır umarım bunu sorduğunu varsayıyorum
8 tuşuna basarak o şekilde ayarlayıp oynayabilirsinizYönetici tarafından her zaman İngilizce olarak uyarılırım
Post automatically merged:
Yapılandırma dosyanızı kullanıyorum, sabit kalmaması için hangi seçeneği ayarlamam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
8 tuşuna basarak o şekilde ayarlayıp oynayabilirsiniz
Ekran görüntüsü alıp bana göstermeyi unutmazsanız çok teşekkür ederimCC lerde dodge atmayı açabilirsin. "9-8" tuşlarına basarak açabilirsin.
keşke kendi dilinde yazsaydın daha iyi anlardık agamBazen düşman becerilerinden kaçınmak aniden hareket etmeyi durdurur ve ilerlemez, bu da onu çok halsiz gösterir ~ hatta kaçış işlemi sırasında hareket etmeyi bırakır.Bu, ayarlarla mı yoksa komut dosyasının kendisiyle mi ilgili bir sorun bilmiyorum. Örneğin, Jinx'inki W becerisi kovalıyor, jinx W'yi serbest bıraktığında, hareket etmeyi bırakacağım, bu yüzden jinx'in kalan kanını öldürmedim, beceriden kaçınmalı ve ilerlemeye devam etmeliyim.Neden öylece durdum?
Başka bir dil konuştuğum için uyarılacağımkeşke kendi dilinde yazsaydın daha iyi anlardık agam
stick to targetin kapalı olduğundan ve ctrl+f in açık olduğundan emin olun. sorunuzdan bu kadarını anladım.Bazen düşman becerilerinden kaçınmak aniden hareket etmeyi durdurur ve ilerlemez, bu da onu çok halsiz gösterir ~ hatta kaçış işlemi sırasında hareket etmeyi bırakır.Bu, ayarlarla mı yoksa komut dosyasının kendisiyle mi ilgili bir sorun bilmiyorum. Örneğin, Jinx'inki W becerisi kovalıyor, jinx W'yi serbest bıraktığında, hareket etmeyi bırakacağım, bu yüzden jinx'in kalan kanını öldürmedim, beceriden kaçınmalı ve ilerlemeye devam etmeliyim.Neden öylece durdum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?