Scde bu sorunları cfg ile düzeltebilirsin. LeftSpace veya başka birinin paylaştığı configi indirip deneyebilirsin. Daha stabil çalışacaktır
Yorumlarınız için teşekkür ederim, şuanlık LPReborn kullanıyorum. Bu gece WSReborn'u deneyeceğim, mesela ekranda fazlasıyla boş görüntü vardı ilk zamanda, recall vb. Bunlar düzeldi mi?Kişiden kişiye değişen bir durum var scriptte. Ben ilk çıktığından beri hiç bir sıkıntıyı yaşamadım. Şu an çoğu kişi kendine göre configlerde hazırlıyor, paylaşanlarda var. Hile yerli yerine oturdu diyebilirim, LPReborn'den de net daha iyi.
Onları drawingleri tek tek kapayarak çözmen gerekiyor. Ek olarakta LPReborn desteği kesildiği söylendi.Yorumlarınız için teşekkür ederim, şuanlık LPReborn kullanıyorum. Bu gece WSReborn'u deneyeceğim, mesela ekranda fazlasıyla boş görüntü vardı ilk zamanda, recall vb. Bunlar düzeldi mi?
Önerebiliceğiniz bir config bulunuyor mu? Sitede bir kaç tane var ancak hepsini teker teker denemek üzerine uğraşmak istemiyorum. Genellikle twitch, vayne, zed, katarina, kalista gibi champ'lar kullanıyorum.cfg paylaşanlar var tek tek deneyerek hata kalmadığını gördüm düzgün bi ayara bağlı ve çok iyi
Anlıyorum, o zaman o şekilde hallediceğiz. Teşekküler.Onları drawingleri tek tek kapayarak çözmen gerekiyor. Ek olarakta LPReborn desteği kesildiği söylendi.
onları kapatabiliyorsun ayrıca sana göre boş başkasina göre önemli hu birazda tercih meselesiYorumlarınız için teşekkür ederim, şuanlık LPReborn kullanıyorum. Bu gece WSReborn'u deneyeceğim, mesela ekranda fazlasıyla boş görüntü vardı ilk zamanda, recall vb. Bunlar düzeldi mi?
paid platformlarda alamayacağın özellikler ile en iyisi olduğunu söyleyebilirimNe bir bug gördüm ne de bir hata, gerçekten Lazy'den sonra deneyimlediğim en iyi script.
zaten o leftspacenin orjinal configi üzerindne geliştirme yaptım evade falan hepsini değiştirdim orbwalker falan?@emralbyrk dostum configi tekrar düzenleyip güncelleme şansın var mı leftspacenin configinin üzerine zoom manager target selector evade gibi yenilikler katmalısın leftspacenin kendi orjinal configi şuan seninkinden daha iyi ama sen geliştirirsen seninki tutar gibi.
@emralbyrk şuanki gelen yeni güncellemeye dair bir şey yapmalısın diyorum evade core seçince çar dodge atmıyordu sapıtıyordu farma düzgün vurmuyordu falan onların evadesini tekrar ayarlayıp orbwalkerden jinx q menzilini hangi adcye mi dalsın supporta mı dalsın onu ayarlayıp zoomhack yaptın mı onu diyorum onları geliştirmelisin.zaten o leftspacenin orjinal configi üzerindne geliştirme yaptım evade falan hepsini değiştirdim orbwalker falan?
Ayarlı zaten hepsi sadece zoomhacki kendine göre ayarlıcaksın bu kadar ? Configi yüklediğinde evadeyi seçmene gerek yok zaten oto seçili geliyor. Gelmezsede konuda yazdım nasıl yapılacağını, bende çalışıyor sorunsuz sapıtma falanda yok? Ama 1 2 gün içinde yeni update getiririm sağolasın önerin için.@emralbyrk şuanki gelen yeni güncellemeye dair bir şey yapmalısın diyorum evade core seçince çar dodge atmıyordu sapıtıyordu farma düzgün vurmuyordu falan onların evadesini tekrar ayarlayıp orbwalkerden jinx q menzilini hangi adcye mi dalsın supporta mı dalsın onu ayarlayıp zoomhack yaptın mı onu diyorum onları geliştirmelisin.
@emralbyrk confige yaptığın en son değişiklik neydi ve ne zaman yaptın? Bir de leftspacenin paylaştıgı configde ne gibi bi sıkıntı vardı da geliştirme yapıldı?ayarlı zaten hepsi sadece zoomhacki kendine göre ayarlıcaksın bu kadar ? configi yüklediğinde evadeyi seçmene gerek yok zaten oto seçili geliyor. gelmezsede konuda yazdım nasıl yapılacağını. Bende çalışıyor sorunsuz sapıtma falanda yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?