27 Ocak 2023 #1 Senqaii09 S Onaylı Üye Katılım 8 May 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI bu scde hangi karakterler var neler oynayabilirim malzahar falan aldıgımda combo yapmadıgını gordum hepsi yok galiba karakterlerin
bu scde hangi karakterler var neler oynayabilirim malzahar falan aldıgımda combo yapmadıgını gordum hepsi yok galiba karakterlerin
Çözüm U U uhpep 27 Ocak 2023 Selamlar, desteklenen şampiyonları aşşağıda bırakıyorum iyi forumlar. Spoiler: Desteklenen şampiyonlar ...
Selamlar, desteklenen şampiyonları aşşağıda bırakıyorum iyi forumlar. Spoiler: Desteklenen şampiyonlar ...
27 Ocak 2023 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Selamlar, desteklenen şampiyonları aşşağıda bırakıyorum iyi forumlar. Spoiler: Desteklenen şampiyonlar Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Selamlar, desteklenen şampiyonları aşşağıda bırakıyorum iyi forumlar. Spoiler: Desteklenen şampiyonlar Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir