ssssssssss
Seçkin Üye
şu an çalışmıyor diye biliyorum ama güncelleme gelicekArkadaşlar sadece bende bir sorun varmı yokmu diye öğrenmek için konuyu açtım ui sitesinde çalışıyor yazıyorda açtığımda "sürüm desteklenmiyor güncellemeyi bekleyiniz" yazıyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa genel bi sorunmu?
kanka sen hileyi kullanabiliyonmuda bilgin var?şu an çalışmıyor diye biliyorum ama güncelleme gelicek
dün akşam comboları fln atmıyordu şuan hile hiç açılmıyor yani evet herkez bunu yaşıyorArkadaşlar sadece bende bir sorun varmı yokmu diye öğrenmek için konuyu açtım ui sitesinde çalışıyor yazıyorda açtığımda "sürüm desteklenmiyor güncellemeyi bekleyiniz" yazıyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa genel bi sorunmu?
Dostum lole update geldi wsreborn ile sürümü aynı değil update gelecek scripte o zaman kullanılır durumda olur merak etmeArkadaşlar sadece bende bir sorun varmı yokmu diye öğrenmek için konuyu açtım ui sitesinde çalışıyor yazıyorda açtığımda "sürüm desteklenmiyor güncellemeyi bekleyiniz" yazıyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa genel bi sorunmu?
arkadaşım kullanıyor premkanka sen hileyi kullanabiliyonmuda bilgin var?
sen kullanamıyorsun bile nerden biliyorsunşu an çalışmıyor diye biliyorum ama güncelleme gelicek
normalde güncelleme gelceği zaman script güncelleniyor diye görünürdü şuan çalışıyor diye görünüyor yani şuan güncel deyil bugün içinde gelir belkiArkadaşlar sadece bende bir sorun varmı yokmu diye öğrenmek için konuyu açtım ui sitesinde çalışıyor yazıyorda açtığımda "sürüm desteklenmiyor güncellemeyi bekleyiniz" yazıyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa genel bi sorunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?