- Konuyu başlatan
-
ssssssssss
Seçkin Üye
Katılıyorum, az kalsın bende girecektim nilah çok güçlü bence bi pratik için botlarla girdim Allahtan yoksa bende - yiyecektimçalışmıyor yazısını koymak çok zor olmamalı. bilgim yoktu dereceliye girdim. hadi geçmiş olsun -23 LP
oynuyorum bi sıkıntı yok lpreborn kapandı ws açıkArkadaşlar sadece bende bir sorun varmı yokmu diye öğrenmek için konuyu açtım ui sitesinde çalışıyor yazıyorda açtığımda "sürüm desteklenmiyor güncellemeyi bekleyiniz" yazıyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa genel bi sorunmu?
işte tecrübe burda devreye giriyorçalışmıyor yazısını koymak çok zor olmamalı. bilgim yoktu dereceliye girdim. hadi geçmiş olsun -23 LP
Bir deniyeyim belki update almıştır onca insan giremiyordu büyük ihtimal şimdi gelmiş olması lazımoynuyorum bi sıkıntı yok lpreborn kapandı ws açık
Çalışmıyor dostum.oynuyorum bi sıkıntı yok lpreborn kapandı ws açık
Tamamdır o arkadaş oynuyorum falan yazmışta ondan deneyeyim yazdımdaEkli dosyayı görüntüle 85602
bu tarihin değiştiğini görünce gir kardeşim
Şuan ws çalışmıyor update geldiğinde umarım düzelmiş olurAuto saldırılar düzeldi mi ?
5 pre giriyoruz tek sc benim mer maç çok iyi oynadım sc olmayınca patladık biraz anlamadılar sanırımKatılıyorum, az kalsın bende girecektim nilah çok güçlü bence bi pratik için botlarla girdim Allahtan yoksa bende - yiyecektim
bende aynı durumdayım arkadaşlarım bilmiyor5 pre giriyoruz tek sc benim mer maç çok iyi oynadım sc olmayınca patladık biraz anlamadılar sanırım(sc olduğumu bilmiyolar)
Kardeşim ben sana auto atak düzeldimi diyorum sen bana sc güncel değil diyorsun kendim girdim baktım düzelmiş.Şuan ws çalışmıyor update geldiğinde umarım düzelmiş olur
kanka çalışmayan bir şeyin içindeki bir özelliği soruyorsun Allah için başka ne diyebilirim?Kardeşim ben sana auto atak düzeldimi diyorum sen bana sc güncel değil diyorsun kendim girdim baktım düzelmiş.
Kardeşim auto atak atabiliyorsun sc olmadan haberin var mı ?kanka çalışmayan bir şeyin içindeki bir özelliği soruyorsun Allah için başka ne diyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?