9 Şub 2023 Yasaklandı #1 alfarrow Vi Veri Veniversum Vivus Vici Banlı Üye Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 94 Tepki puanı 3 Ödüller 2 5 HİZMET YILI merhaba oyuna giriyorum yaklasik bi 10 15dk oynadıktan sonra oyundan atıyor çözümü varmı?
Çözüm #Adc Main 9 Şub 2023 alfarrow' Alıntı: merhaba oyuna giriyorum yaklasik bi 10 15dk oynadıktan sonra oyundan atıyor çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... Oyunun tam ekrandaysa pencereliye al sorun çözülür hocam
alfarrow' Alıntı: merhaba oyuna giriyorum yaklasik bi 10 15dk oynadıktan sonra oyundan atıyor çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... Oyunun tam ekrandaysa pencereliye al sorun çözülür hocam
9 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI alfarrow' Alıntı: merhaba oyuna giriyorum yaklasik bi 10 15dk oynadıktan sonra oyundan atıyor çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... Oyunun tam ekrandaysa pencereliye al sorun çözülür hocam Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
alfarrow' Alıntı: merhaba oyuna giriyorum yaklasik bi 10 15dk oynadıktan sonra oyundan atıyor çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... Oyunun tam ekrandaysa pencereliye al sorun çözülür hocam