Bu skill kitleme konusunda bilgisi olan var mı ?
Malzaharda q'yu kitliyor manuel olarakda atamıyorsun yada gragas e'si sona r'si gibi.
Ben denedim bir çözüm bulamadım. @LeftSpace
Konu dışı yok knk o öyle onların loadı yok gibi bildiğim şeyleri yazmayın.
Malzaharda q'yu kitliyor manuel olarakda atamıyorsun yada gragas e'si sona r'si gibi.
hocam sniper mevzusunu ben teemoda kullanıyorum Q menziline adam girince atıyor sende de böyle birşey olmalı sanırım R açık olunca adamın kafasına mantar fln atıyordu Sniper ayarlanmıyor sanırım yani nunu da denedim kar topu sürüklemiyor vb
dostum maalesef buna çözüm yok ve wsreborn'a daha güncelleme gelmeyecek diye biliyorum bundan sonra sadece her yeni lol güncellemesi geldiğinde script fixlenir o yüzden düzeltileceğini de sanmıyorum
Eğer kullandığın configde hiçbir şekilde oyuna gir çık yapmayla yapamıyorsan configi silip default ayarla hiçbir ayarını ellemeden atabiliyorsun şahsen ben bu şekilde çözümü buldum bu çözümse bu bencesi tabii ki
Eğer kullandığın configde hiçbir şekilde oyuna gir çık yapmayla yapamıyorsan configi silip default ayarla hiçbir ayarını ellemeden atabiliyorsun şahsen ben bu şekilde çözümü buldum bu çözümse bu bencesi tabii ki
Kral ben bu sniper adlı plugin çarlari oynamıyorum bu şekilde idare ettiriyorum scriptten ya çıkarılacak ya da yeni bir plugin eklenecek kalıcı çözümü bu diğer türlü gerçekten ne yapılır bilmiyorum