12 Eki 2016 #1 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI İlk öncelikle Selamun Aleyküm dün bi tane wolftü hilesi yükledim herhangi bir özelliğini aktif etmeye çalışınca bu hatayı veriyor yardım eder misiniz lütfen(windows 10) yardım edicek yok mu ?
İlk öncelikle Selamun Aleyküm dün bi tane wolftü hilesi yükledim herhangi bir özelliğini aktif etmeye çalışınca bu hatayı veriyor yardım eder misiniz lütfen(windows 10) yardım edicek yok mu ?
12 Eki 2016 #2 SpaWn S Onaylı Üye Katılım 11 Eki 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Ödüller 7 9 HİZMET YILI csh veya bin aktif edilmemiş ondan ole aktıf et sonra seç ozellıklerı
12 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI SpaWn' Alıntı: csh veya bin aktif edilmemiş ondan ole aktıf et sonra seç ozellıklerı Genişletmek için tıklayın ... hile benim değil o tür şeylerden anlamıyorum maalesefki :/ nasıl yapabilirim ?
SpaWn' Alıntı: csh veya bin aktif edilmemiş ondan ole aktıf et sonra seç ozellıklerı Genişletmek için tıklayın ... hile benim değil o tür şeylerden anlamıyorum maalesefki :/ nasıl yapabilirim ?
12 Eki 2016 #4 IıFeat I Onaylı Üye Katılım 29 Eyl 2016 Mesajlar 72 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI csh si yok hilenin
12 Eki 2016 #5 SpaWn S Onaylı Üye Katılım 11 Eki 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Ödüller 7 9 HİZMET YILI saliher25' Alıntı: SpaWn' Alıntı: csh veya bin aktif edilmemiş ondan ole aktıf et sonra seç ozellıklerı Genişletmek için tıklayın ... hile benim değil o tür şeylerden anlamıyorum maalesefki :/ nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... hilede sorun var csh yanlış yada label 1 i gostermemısler boşver baska hıle kullan
saliher25' Alıntı: SpaWn' Alıntı: csh veya bin aktif edilmemiş ondan ole aktıf et sonra seç ozellıklerı Genişletmek için tıklayın ... hile benim değil o tür şeylerden anlamıyorum maalesefki :/ nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... hilede sorun var csh yanlış yada label 1 i gostermemısler boşver baska hıle kullan