- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Yeterince aydınlık zaten güneş gözlüğüyle mi bakıyosun konuyaGüzel olmuş ellerine Sağlık Biraz Işıklandırma ekleyebilirdin ama
Ben Körüm Galiba PardonYeterince aydınlık zaten güneş gözlüğüyle mi bakıyosun konuya
Düşünemedim hocam aklıma bu kadarı geldi teşekkürlerEline sağlık kardeşim keşke wtcn yazısı da turuncularla paralel olarak eğik olsaymış
Tüm yazılar beyaz şeridin içine girecek şekilde söylemiştim kardeşim
2-3 video izleyerek başlayabilirsin zaten özelliklerini ve kısayollarını öğrendin mi tamamdır sonrasında herşey senin hayal gücüne kalıyor karamsar olma bir an önce başla ne kadar erken başlarsan o kadar kısa sürede profesyonel olursunÇok güzel olmuş keşke ben de böyle çalışmalar yapabilsem.
Ne uğraştırması ayıp ettinTüm yazılar beyaz şeridin içine girecek şekilde söylemiştim kardeşimNeyse artık seni boşa uğraştırmayalım tekrardan eline sağlık
Bu hali daha güzel olmuş2-3 video izleyerek başlayabilirsin zaten özelliklerini ve kısayollarını öğrendin mi tamamdır sonrasında herşey senin hayal gücüne kalıyor karamsar olma bir an önce başla ne kadar erken başlarsan o kadar kısa sürede profesyonel olursun
Ne uğraştırması ayıp ettin
Valla böyle de çok güzel oldu ama karar veremedim hangisini koyayım ?
Ekli dosyayı görüntüle 11591
Hocam bildiğin videolar varsa özelden atabilir misin ?2-3 video izleyerek başlayabilirsin zaten özelliklerini ve kısayollarını öğrendin mi tamamdır sonrasında herşey senin hayal gücüne kalıyor karamsar olma bir an önce başla ne kadar erken başlarsan o kadar kısa sürede profesyonel olursun
Ne uğraştırması ayıp ettin
Valla böyle de çok güzel oldu ama karar veremedim hangisini koyayım ?
Ekli dosyayı görüntüle 11591
Saolasın agaharika olmuş aga elleri,ne sağlık
Tabi atarım yeni gördüm kusura bakmaHocam bildiğin videolar varsa özelden atabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?