Onaylı Üye
kanka çok kolay yt den bak yaparsı nxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
xbox dan lol hesabına bağlanı şeç ordan lole giriş yap sonra olmazsa tekrar dene oluyoxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
lol giriş yaz gogle giriş yap ayarlara gir ordan oluyoxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
kanka xbox hesabıma giremiyorum diyorum sana. Uygulamasında da lole giriş yapma yeri yokxbox dan lol hesabına bağlanı şeç ordan lole giriş yap sonra olmazsa tekrar dene oluyo
oraya girince xbox hesabına siteden oturum açmanı istiyor işte oturum açamıyorumlol giriş yaz gogle giriş yap ayarlara gir ordan oluyo
hata vermiyor oturum aç tuşuna bastığımda ana ekrana geri atıyor oturum açma yerine atmıyor benineden hatamı veriyor
istersen dc gel ekrandan göstereyimneden hatamı veriyor
lol sitesine gir ve hesap bilgilerime tıkla aşağı kaydır xbox hesabını bağlaya yıkla xbox hesap bilgilerini gir bağlanırxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
hacı dexthsec#0571 bi eklesene bakayımhata vermiyor oturum aç tuşuna bastığımda ana ekrana geri atıyor oturum açma yerine atmıyor beni
Post automatically merged:
istersen dc gel ekrandan göstereyim
dostum ss al ve xbox resmi sitesine bi mail at çözüm sunucaklardırxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
kanka normal lol hesabına girecen marketten game passe tıklıcan siteye yönlendircek ordan girişleri falan sağlıcan bağlancak basit yani niye bağlıyamıyonxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
bende de hata oluyoxBox game pass atın aldım ve lol hesabıma bağlamak istiyorum. bunun için xBox ın resmi sitesinde giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapamıyorum. Mailimi yazıp doğrulama kodunu girmeme rağmen beni girişim yapılmamış şekilde ana ekrana geri atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?