|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| Platform | Tarih |
|---|---|---|
| Everspace 2 | PC | 6 Nisan |
| Ghostwire: Tokyo | Konsol, PC, Cloud | 12 Nisan |
| Minecraft Legends | Konsol, PC, Cloud | 18 Nisan |
| Coffe Talk Episode 2 | Konsol, PC, Cloud | 20 Nisan |
| Cassette Beast | PC | 26 Nisan |
| The Last Case of Benedict Fox | Konsol, PC, Cloud | 27 Nisan |
| Homestead Arcana | PC | Belli değil |
hangi oyun 1000 tl acaba click bait yapmayın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPlatform Tarih Everspace 2 PC 6 Nisan Ghostwire: Tokyo Konsol, PC, Cloud 12 Nisan Minecraft Legends Konsol, PC, Cloud 18 Nisan Coffe Talk Episode 2 Konsol, PC, Cloud 20 Nisan Cassette Beast PC 26 Nisan The Last Case of Benedict Fox Konsol, PC, Cloud 27 Nisan Homestead Arcana PC Belli değil
Nisan ayında Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar oldukça dikkat çekti. Zira bu oyunlar arasında Minecraft Legends ve Everspace 2 de yer alıyor. Söz konusu yapımlar, henüz piyasaya sürülmedi ve çıkış yaptıkları gün Xbox Game Pass’e eklenecekler.
Xbox Game Pass avantajları:
- Oynayabileceğiniz yüzlerce oyun.
- Sürekli eklenen yeni oyunlar.
- Xbox Game Studios tarafından geliştirilen oyunlar, yayımlandıkları gün servis kütüphanesine eklenir.
- Abonelere özel indirim ve fırsatlar.
- Oyun içi içerikler, özel teklifler ve ücretsiz avantajlar.
- Riot Games avantajları (Ekstra XP ve daha fazlası).
- Ultimate (Bilgisayar + Konsol):44,99 TL/ay
- Xbox Live Gold ve EA Play dahil
- Bilgisayar:29.99 TL/ay
- EA Play dahil
- Konsol: 29.99 TL/ay
toplamı 1000 tl galiba 6 oyununhangi oyun 1000 tl acaba click bait yapmayın
ghostwire tokyo iyiki almamışım oynıcam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPlatform Tarih Everspace 2 PC 6 Nisan Ghostwire: Tokyo Konsol, PC, Cloud 12 Nisan Minecraft Legends Konsol, PC, Cloud 18 Nisan Coffe Talk Episode 2 Konsol, PC, Cloud 20 Nisan Cassette Beast PC 26 Nisan The Last Case of Benedict Fox Konsol, PC, Cloud 27 Nisan Homestead Arcana PC Belli değil
Nisan ayında Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar oldukça dikkat çekti. Zira bu oyunlar arasında Minecraft Legends ve Everspace 2 de yer alıyor. Söz konusu yapımlar, henüz piyasaya sürülmedi ve çıkış yaptıkları gün Xbox Game Pass’e eklenecekler.
- Xbox Game Studios tarafından geliştirilen oyunlar, yayımlandıkları gün servis kütüphanesine eklenir.
- EA Play dahil
Ghostwire: Tokyo oynadım 1 saat sonra sildim bu kadar kötü oyun olamaz ağa ya hiç biri için alınmaz GP malesef
- EA Play dahil
Haklı olabilirsin ama bana o oyun çok değişik geliyor ya mekanikleri karakterleri filanGhostwire: Tokyo oynadım 1 saat sonra sildim bu kadar kötü oyun olamaz ağa ya hiç biri için alınmaz GP malesef
bunların yanında değecek olan yüzlerce oyun var bence gayet makul30 tl ye deyecek oyun yok
kanka valla beğenen varsa şaşarım resmen berbat bir oyun olarak kaldı gözümde Enis kirazoğlu da benle aynı düşünüyormuş videosunu izledikten sonra anladım ve binlercesi de....Haklı olabilirsin ama bana o oyun çok değişik geliyor ya mekanikleri karakterleri filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?