Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
EKLENECEK OYUNLAR VE TARİHLERİ |
Eklenecek Oyunlar | Kaldırılacak Oyunlar |
21 Haziran: Shadowrun Trilogy - (Konsol) Total War: Three Kingdoms - (PC) 23 Haziran: FIFA 22 (EA Play) - (Konsol, PC) Naraka: Bladepoint - (Konsol, PC) 1 Temmuz: Far Cry 5 - (Konsol, PC) | 30 Haziran: FIFA 20 - (EA Play) (PC, Konsol) Jurassic World Evolution - (Konsol) Last Stop - (Konsol, PC) MotoGP 20 - (Konsol, PC) |
Bu oyunlara ve daha fazla oyuna sahip olmak için görüntüdeki ücretler karşılığındaTeşekkürlerBu oyunlara erişim için ne kadar ödememiz gerekiyor
Oyun listesini sitesinden kontrol edip oynamak istediğiniz oyunların mevcut olduğunu gözlemlediyseniz, almanızı öneriyorum. Ucuz fiyata pahalı oyunlar oynayabiliyorsunuz ve her ay yeni oyunlar ekleniyor.gamepass e hiç sıcak bakamadım sizce almalımıyım değer mi?
işte bu biraz çekindiriyo beni bi oyun çok sardı diyelim diğer ay o oyun kaldırılma ihtimali biraz çekindirmiyor değilOyun listesini sitesinden kontrol edip oynamak istediğiniz oyunların mevcut olduğunu gözlemlediyseniz, almanızı öneriyorum. Ucuz fiyata pahalı oyunlar oynayabiliyorsunuz ve her ay yeni oyunlar ekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?