Rica ederim.Evet yararlıkonu olmuş.Bazı şeylere açıklık getirmişsin.Teşekkürler
Rica ederim
aim kullanma wh kullan sağdece hem aim in gelişsin yarın birgün kullanılmazsa silvere düşmezsin tutunursun en azından.peki ban yememiz için önerilen bi ayar dengesi var mı ben pro olanı kullanıyorum
atıp kanıtlarmısın? vac imkansız uzun süredir kullanıyorum vac, valvenin koruma sistemi başka bir hile dosyasını tarayıp vac yemiş olabilirisn eğer banlandıysan bu hile kullanırken ow den yemişsindir oda belli etmişşsindir yoksa bir problem olmaz.ben vac yedim kullanmayın ss atarım isterseniz
Dostum hesabının linkini atar mısın?ben vac yedim kullanmayın ss atarım isterseniz
Aklımda bir fikir var açıkçası foruma bir video yüklemek istiyorum yakında ayarlar hakkında.peki ban yememiz için önerilen bi ayar dengesi var mı ben pro olanı kullanıyorum
kalktığı oluyor ama hile kullanmadığın takdirde kalkar.Owerwhatch banı kalkıyomu?
ss atben vac yedim kullanmayın ss atarım isterseniz
Yanlış bilgi vermeyelim. OW banı kalkıyor tarihte kalktıgı oldu bir kaç streamer ban yedi ve kalktı teşekkürler.malesef dostum owerwatch ban(kalıcı ban) kalkmıyor.
Fakat hile kullanmadıysan tabii xdYanlış bilgi vermeyelim. OW banı kalkıyor tarihte kalktıgı oldu bir kaç streamer ban yedi ve kalktı teşekkürler.
Ow banı kesinlikle kalkmıyor diye birşey yok. Kalktığı oldu bunun defalarca örneğini geçen zamanlarda verdim. Forumda biraz araştırma yapın.Fakat hile kullanmadıysan tabii xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?