XCSGO ile ilgili sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba gençler.
Uzum zamandır csgo hile kullanıcısıyım yani basit şeyleri geçelim mümkünse.
Config de yeni config açmayı denedim, save configleyip load ladım ancak hiçbir türlü config ile iletişime geçemiyorum hilede.
yaptıklarımı saveleyemiyor veya loadlayamıyorum.
Dediğim gibi "basit" save config yapmayı unuttun mu gibi yorumlarınıza kendinize saklayın lütfen, gerçekten yardımcı olarak kişiler muhattaba geçsin konu üzerinden.
Yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Herkese iyi günler.

/Edit
Arkadaşımızın sunduğu çözüm işe yaramaktadır;

ya ilk once not defteri açın sonra farklı kaydet diyin' burayabi isim yaz.ini' kaydet bunu yerel disk Cye atın sonra oyuna girdğinizde ordan bu not defterini seçeceksiniz oyun içindeyken lobideyken değil kendiniz ayar ekleyin ama bende normalde yeni config ürete basınca üretiyor ben ordan ayarlıyorum eğer sizde olmuyorsa bu yöntemi deneyin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
usta eğer oyleyse birinden config iste kaydettiği yere at onun üzerinde ayar yap config istemek istemiyosan birtane not defreri oluştur boş .ini diye kaydet yerel disk c klasörüne at oyunda gözükecektir

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sanırım beta dan bahsediyorsun dostum. Beta da bende de save olmuyordu birçok kişiye sordum sanırım betada save ve load çalışmıyormuş benimde aldığım cevap buydu paylaşmak istedim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Üzgünüm dostum ama Beta sürümünde oynuyorsan hileyi şayet. Save olmuyor hiç bir şekilde. Boşa uğraşma derim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya ilk once not defteri açın sonra farklı kaydet diyin' burayabi isim yaz.ini' kaydet bunu yerel disk Cye atın sonra oyuna girdğinizde ordan bu not defterini seçeceksiniz oyun içindeyken lobideyken değil kendiniz ayar ekleyin ama bende normalde yeni config ürete basınca üretiyor ben ordan ayarlıyorum eğer sizde olmuyorsa bu yöntemi deneyin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Deniyeceğim işe yararsa yazarım. Mantıklı geldi bakalım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba gençler.
Uzum zamandır csgo hile kullanıcısıyım yani basit şeyleri geçelim mümkünse.
Config de yeni config açmayı denedim, save configleyip load ladım ancak hiçbir türlü config ile iletişime geçemiyorum hilede.
yaptıklarımı saveleyemiyor veya loadlayamıyorum.
Dediğim gibi "basit" save config yapmayı unuttun mu gibi yorumlarınıza kendinize saklayın lütfen, gerçekten yardımcı olarak kişiler muhattaba geçsin konu üzerinden.
Yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Herkese iyi günler.

/Edit
Arkadaşımızın sunduğu çözüm işe yaramaktadır;

NO WALL HACK AGAIN? NOT VERIFIED.. :(

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
"BETA" Dan bahsediyorsan kanka o ne yazikki safe olmuyor bro bende denedimde safe olmuyordu atılan konuyu en baştan oku derim çözüm için çünkü birçok insan otruup direk linke basıp indiriyor yapmayın bunu konuyu okuyun vidioyu izleyin sonrada hileyi kullanın iyi günler kardeşlerim

KOLAY GELSİN

tumblr_omhn185F7V1w5ik65o1_500.gif

giphy.gif

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
"BETA" Dan bahsediyorsan kanka o ne yazikki safe olmuyor bro bende denedimde safe olmuyordu atılan konuyu en baştan oku derim çözüm için çünkü birçok insan otruup direk linke basıp indiriyor yapmayın bunu konuyu okuyun vidioyu izleyin sonrada hileyi kullanın iyi günler kardeşlerim

KOLAY GELSİN

tumblr_omhn185F7V1w5ik65o1_500.gif

giphy.gif

I'M A GIRL... IT'S ABOUT WALL IN RULES OF SURVIVAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...