Uzman Üye
beğeni at konuya bide hakaret içerikli mesajlar uyarı alıyo dikkat etaynen aga bu çok kötü olmuş aim hackde bok gibi esp de zor gösteriyo
Berkay abi açıkcası beni yeni güncellemeyi beklicem böyle ben csgo maçı girmem.Seninde diğer güncellemeyi beklemeni tavsiye ederimaim nasıl çalıştırılıyor ben yapamadım
Emre abi nesi iyi direkman report hedefisin demekOo rozet hilesi mi gelmiş alırım bir dalBirde rozet hilesini aktif etme veya kapatma gibi tuş olsa daha iyi olabilirmiş
Şöyle diyim globallırda bile bu kadar rozet yokken bizde olunca direkman reportlanırsın.Reportlandıkça overwatcha düşersin yani artarHocam istediğimiz rozetleri ekleyebilelim yeterli. Eski hile geri gelsin lütfen. Bende maç girmeyeceğim güncelleme gelene kadar. Ama envantere rozet eklemek overwatch haricinde direk sistemden vac yeme riskini yükseltir mi aklıma takıldı.
overwatch haricinde direk sistem farkına varır mı acaba bu kadar broş nerden geldi bu hesaba diyeŞöyle diyim globallırda bile bu kadar rozet yokken bizde olunca direkman reportlanırsın.Reportlandıkça overwatcha düşersin yani artar
Hile detected olmadığı sürece olmazoverwatch haricinde direk sistem farkına varır mı acaba bu kadar broş nerden geldi bu hesaba diye
Dikkate aldığın teşekkürler.Lütfen gelecekte istediğin rozet ekleme gelirse güzel olur.Aslında güzel fikir rozet ama hepsi olması kötüInventoryChanger ı kapatıyorum bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?