say hello to my little friend
Onaylı Üye
XCSGO nun menüsü değişmediyse main, pistol, sniper aim 10 - fov 2 olarak kullanabilirsin recoili açıp silent'i kapatabilirsin ama recoil'i aug gibi fazla seke silahlarda kapatmayı unutma overwatch yapmış biri olarak gerçekten belli olabiliyorBaşlığı pro aimbot ayarlarını vermiş gibi yazmışsın
Kardeşim şuan hileyi oyun tespit etmedi eğer ban yersenizde ow den ban yemişsinizdir yani size düşen hileyi belli etmemek oluyor.Csgo da ban riski yokmu herkes hackın ban adını diyor okulda csgo çok güvenli diyorlar
Thanks broXCSGO nun menüsü değişmediyse main, pistol, sniper aim 10 - fov 2 olarak kullanabilirsin recoili açıp silent'i kapatabilirsin ama recoil'i aug gibi fazla seke silahlarda kapatmayı unutma overwatch yapmış biri olarak gerçekten belli olabiliyorBu arada izleme her türlü belli oluyor overwatch yaptım adam ony %3.6 hızında izlediği için ciddi farklar olabiliyor o yüzden izlemeyi gerçekten iyi bir oyuncu değilsen açmanı önermem iyi bir oyuncuysan ve saklayabiliyorsan gönül rahatlığıyla açabilirsin iyi forumlar
Kardeşim ben tam anlayamadım seken silahlarda ak-47, m4a4 gibi silahlarda slient i kapatalım mı?XCSGO nun menüsü değişmediyse main, pistol, sniper aim 10 - fov 2 olarak kullanabilirsin recoili açıp silent'i kapatabilirsin ama recoil'i aug gibi fazla seke silahlarda kapatmayı unutma overwatch yapmış biri olarak gerçekten belli olabiliyorBu arada izleme her türlü belli oluyor overwatch yaptım adam ony %3.6 hızında izlediği için ciddi farklar olabiliyor o yüzden izlemeyi gerçekten iyi bir oyuncu değilsen açmanı önermem iyi bir oyuncuysan ve saklayabiliyorsan gönül rahatlığıyla açabilirsin iyi forumlar
Rica my friendThanks bro
Ak-47 ve m4a4 te kapatmasan da olabilir aslında aug ve sg gibi çok fazla seken ve sprey kontrolü çooook zor olan silahlarda Recoil'i kapat aug ve sg silahları dışında cz'de kapat(taramalı tekli var ya anladın senKardeşim ben tam anlayamadım seken silahlarda ak-47, m4a4 gibi silahlarda slient i kapatalım mı?
XCSGO nun menüsü değişmediyse main, pistol, sniper aim 10 - fov 2 olarak kullanabilirsin recoili açıp silent'i kapatabilirsin ama recoil'i aug gibi fazla seke silahlarda kapatmayı unutma overwatch yapmış biri olarak gerçekten belli olabiliyorBu arada izleme her türlü belli oluyor overwatch yaptım adam ony %3.6 hızında izlediği için ciddi farklar olabiliyor o yüzden izlemeyi gerçekten iyi bir oyuncu değilsen açmanı önermem iyi bir oyuncuysan ve saklayabiliyorsan gönül rahatlığıyla açabilirsin iyi forumlar
Silent'i hiçbir şekilde açmanı önermem onun dışında recoil'i açınca belli edecek silahlar;Verdiğin ayar güzel kardeş sağolasında dediklerin dışında da başka silah var mı belli olucak silahlardan onlarla oynamayalım
SAOLASINXCSGO nun menüsü değişmediyse main, pistol, sniper aim 10 - fov 2 olarak kullanabilirsin recoili açıp silent'i kapatabilirsin ama recoil'i aug gibi fazla seke silahlarda kapatmayı unutma overwatch yapmış biri olarak gerçekten belli olabiliyorBu arada izleme her türlü belli oluyor overwatch yaptım adam ony %3.6 hızında izlediği için ciddi farklar olabiliyor o yüzden izlemeyi gerçekten iyi bir oyuncu değilsen açmanı önermem iyi bir oyuncuysan ve saklayabiliyorsan gönül rahatlığıyla açabilirsin iyi forumlar
Rica ederimSAOLASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?