5 May 2018 #1 OktayRekt O Uzman Üye Katılım 18 Haz 2016 Mesajlar 255 Tepki puanı 30 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Rekabetcinin ortasında beni attı ve şöyle bir hata verdi ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5 May 2018 #2 Lizaniared L Uzman Üye Katılım 29 Nis 2018 Mesajlar 186 Tepki puanı 19 Yaş 27 8 HİZMET YILI Oyuna tekrar girebiliyorsan "VAC" yememsindir hilemiz zaten undetected ben sorunsuz şekilde oynuyorum nadder dan yardım beklemeni tavsiye ederim kolay gelsin
Oyuna tekrar girebiliyorsan "VAC" yememsindir hilemiz zaten undetected ben sorunsuz şekilde oynuyorum nadder dan yardım beklemeni tavsiye ederim kolay gelsin
5 May 2018 #3 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Merhaba, Oyunu kapatıp oyunun dosyalarını doğrulayınız. Ardından tekrar oyuna girip keyfini çıkartınız.
Merhaba, Oyunu kapatıp oyunun dosyalarını doğrulayınız. Ardından tekrar oyuna girip keyfini çıkartınız.
5 May 2018 #4 Lizaniared L Uzman Üye Katılım 29 Nis 2018 Mesajlar 186 Tepki puanı 19 Yaş 27 8 HİZMET YILI CnaxyTR' Alıntı: Merhaba, Oyunu kapatıp oyunun dosyalarını doğrulayınız. Ardından tekrar oyuna girip keyfini çıkartınız. Genişletmek için tıklayın ... <3 HIZIR GİBİ YETİŞEN KOCA YÜREKLİ CNAXY SENİDE UNUTMUYACAĞIZ
CnaxyTR' Alıntı: Merhaba, Oyunu kapatıp oyunun dosyalarını doğrulayınız. Ardından tekrar oyuna girip keyfini çıkartınız. Genişletmek için tıklayın ... <3 HIZIR GİBİ YETİŞEN KOCA YÜREKLİ CNAXY SENİDE UNUTMUYACAĞIZ