XenFero 2.1.6 nulled kullanıyorum, suç mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başlıktaki gibi xenforonun o sürümü kullanıyorum ama para vermedim beleş mi cracklimi ne deniyor nulled sürümü galiba bunu kullanmak bir suçmu sıkıntı çıkarırmı

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yasak Tabiki Xenforoya Bildirirlerse Siten Kapanır.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Nulled sahte olan. İçinde shell vesaire olabilir logger backdoor nullayan bilir. Ayrıca bildirilmesi durumunda siteye yasak gelmesine de gidebilir sonu. Büyük ihtimal shelli söylim.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
"Siteni kapatırlar, belki de az bir miktar para cezası verebilirler. Ben de sunucu sitemde eskiden nulled XenForo kullanıyordum, bir gün aklıma geldi ve silip MyBB kurdum. Şuanda kendi scriptimi yazıyorum." ve
"Siten gelişmediği sürece genelde karışmazlar, Siten oldukça büyük hale geldiğinde hostundan kapattırılar siteni...
Ancak nulled önermem, birçok güvenlik açığı oluyor çünkü."
diye bir yazı okudum hocam yine de sen bilirsin.

Benim tavsiyem ise orjinalini alman, almak istemiyorsanda -ki kısa süreli bir sunucu açacaksan almanı önermem- MyBB, phpBB, vanillaforums, ModernBB gibi basit ve güzel yazılımları öneririm. Öte yandan yapanın emeğinede biraz saygı duymak lazım bu nedenle nulled kullanmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
site büyüyünce muhtemelen illa fark edilip sıkıntı çıkarcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ne kadar büyük ve gelişmiş site bilmiyorum ama az bi aradan sonra site büyüdüğü zaman elbet kapattırırlar ya seve seve ya da anladınız işte :D

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Değil dostum bayadır kullanıyorum kimse birşey demez uğraşmaz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Değil dostum bayadır kullanıyorum kimse birşey demez uğraşmaz.
Desene biz boşuna 160$ verip lisans aldık. Gerçekten akıllısınız yani. :peepoNice:

İşin şikayetle vb alakası yok. Xenforo küçük sitelerle uğraşmıyor, neden uğraşsın ki ? Sitenize sadece siz giriyorsanız, organik bir hitiniz yoksa, kısacası varlığınızın bir önemi yoksa xenforo uğraşmaz sizinle. Ama piyasada hatırı sayılır bir yere geldiyseniz, sitenizin geleceği varsa vb zaten mail atıyorlar size. Diyorlar ki birader sen çok akıllısın sanırsam para vermeden xenforo kullanıyorsun, hem boş yere kendini ve kullanıcılarını riske atıyorsun hem de yaptığın şey yasal değil. İstersen gel satın al rahat rahat açıksız kullan, istersen kaldır xenforo kullanma, istersen de bu haliyle kullanmaya devam et avukatlarımızla uğraşırsın.

Uzun lafın kısası, denemek için vb kurabilirsiniz, ama uzun vadede sadece başınızı ağrıtır. 160$ büyük bir rakamda değil. Tabi size de hak vermek istiyorum, yaşadığımız ülkede kurlar yüzünden çoğu kişinin beli bükülüyor. Ama bu yaptığınız ya da yapmayı planladığınız işin yanlışlığını değiştirmiyor. İnternette tonlarca free website software'leri mevcut. Kurun birini sitenize, öyle açın forumunuzu. Gidin mybb kurun mesela. Baktınız forumda gelecek var, ufakta para kazanmaya başlamışsınız reklamlardan vb, gidin alın lisansınızı. Nedir bu Türklerdeki dolandırıcılık merakı ? :kekw:

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Desene biz boşuna 160$ verip lisans aldık. Gerçekten akıllısınız yani. :peepoNice:

İşin şikayetle vb alakası yok. Xenforo küçük sitelerle uğraşmıyor, neden uğraşsın ki ? Sitenize sadece siz giriyorsanız, organik bir hitiniz yoksa, kısacası varlığınızın bir önemi yoksa xenforo uğraşmaz sizinle. Ama piyasada hatırı sayılır bir yere geldiyseniz, sitenizin geleceği varsa vb zaten mail atıyorlar size. Diyorlar ki birader sen çok akıllısın sanırsam para vermeden xenforo kullanıyorsun, hem boş yere kendini ve kullanıcılarını riske atıyorsun hem de yaptığın şey yasal değil. İstersen gel satın al rahat rahat açıksız kullan, istersen kaldır xenforo kullanma, istersen de bu haliyle kullanmaya devam et avukatlarımızla uğraşırsın.

Uzun lafın kısası, denemek için vb kurabilirsiniz, ama uzun vadede sadece başınızı ağrıtır. 160$ büyük bir rakamda değil. Tabi size de hak vermek istiyorum, yaşadığımız ülkede kurlar yüzünden çoğu kişinin beli bükülüyor. Ama bu yaptığınız ya da yapmayı planladığınız işin yanlışlığını değiştirmiyor. İnternette tonlarca free website software'leri mevcut. Kurun birini sitenize, öyle açın forumunuzu. Gidin mybb kurun mesela. Baktınız forumda gelecek var, ufakta para kazanmaya başlamışsınız reklamlardan vb, gidin alın lisansınızı. Nedir bu Türklerdeki dolandırıcılık merakı ? :kekw:
hatırı sayılır ve kitle topladığınız zaman zaten xenforo lisans alacak paranız çıkar o süreye kadar kullanabilirsin :peepoNice:

Bana göre bu dolandırıcılık değil forumun ilgi çekeceğini nereden bilip 160$ fiyatına lisans alayım belli bir kitleye kadar nulled devam eder sonrasından zaten para çıkar :kappajail:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hatırı sayılır ve kitle topladığınız zaman zaten xenforo lisans alacak paranız çıkar o süreye kadar kullanabilirsin :peepoNice:

Bana göre bu dolandırıcılık değil forumun ilgi çekeceğini nereden bilip 160$ fiyatına lisans alayım belli bir kitleye kadar nulled devam eder sonrasından zaten para çıkar :kappajail:
Sana göre dolandırıcılık olmaması yaptığının dolandırıcılık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :peepoNice: Forumu açarken inancın varsa ve cebinde paran varsa gider alırsın lisansı. Yok , cebinde paran yoksa önceki postta dediğim gibi sürüsüce free software mevcut.Birini kullanır paran olunca alırsın lisansı taşırsın siteni.
Sizin zihniyetinize sahip insanlar yüzünden bugün bu ülke bu halde zaten, her şeyin korsanını, çakmasını kullanmayı çok seviyorsunuz. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...