8 Nis 2019 #1 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Arkdaşlar, Sorum basit siteme bir buton ekledim ve bu butona basınca loaderi indirmek için bir sayfaya gidiyor. Aşağıdaki sayfa başka bir siteye ait fakat editledim. Aşağıdaki sayfanın aynısından kendimede yapmak istiyorum ne yapmam lazım? Ekli dosyalar Screenshot_1.png 36.5 KB · Görüntüleme: 62
Arkdaşlar, Sorum basit siteme bir buton ekledim ve bu butona basınca loaderi indirmek için bir sayfaya gidiyor. Aşağıdaki sayfa başka bir siteye ait fakat editledim. Aşağıdaki sayfanın aynısından kendimede yapmak istiyorum ne yapmam lazım?
8 Nis 2019 #2 deram D Üye Katılım 19 May 2017 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI PM Atarsan siteyi aynısını çekebilirim sana
8 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI deram' Alıntı: PM Atarsan siteyi aynısını çekebilirim sana Genişletmek için tıklayın ... Eğer ciddiysen bana özelden ulaş Veya işte DC adresim: xGuiding#2562 Son düzenleme: 8 Nis 2019
deram' Alıntı: PM Atarsan siteyi aynısını çekebilirim sana Genişletmek için tıklayın ... Eğer ciddiysen bana özelden ulaş Veya işte DC adresim: xGuiding#2562
8 Nis 2019 #4 AenR Süper Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 47 Ödüller 9 8 HİZMET YILI eğer siteden script çekmek istiyorsan httrack kullan eğer butona nasıl indirme eklersin onu soruyorsan href koy
eğer siteden script çekmek istiyorsan httrack kullan eğer butona nasıl indirme eklersin onu soruyorsan href koy
13 Nis 2019 Konuyu başlatan #5 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI deram' Alıntı: PM Atarsan siteyi aynısını çekebilirim sana Genişletmek için tıklayın ... Hocam discord adresinize girebilirmisiniz?
deram' Alıntı: PM Atarsan siteyi aynısını çekebilirim sana Genişletmek için tıklayın ... Hocam discord adresinize girebilirmisiniz?
13 Nis 2019 Yasaklandı #6 madamwt M Banlı Üye Katılım 25 Şub 2018 Mesajlar 683 Tepki puanı 139 8 HİZMET YILI xGuiding' Alıntı: Hocam discord adresinize girebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... sitenin aynı scriptini atabilirim sadece arka planda ki o hareketleri bi türlü alamadım
xGuiding' Alıntı: Hocam discord adresinize girebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... sitenin aynı scriptini atabilirim sadece arka planda ki o hareketleri bi türlü alamadım