Seçkin Üye
Zahmet olmazsa, yapabilirmisin seninde çok zamanını almak istemiyorum, scriptte yeni olduğum için çok aman aman ayar vs. bilmiyorum oynayacağım karakterler Xerath, Cassi,Vayne,Kog'maw böyle şampiyonları oynamak istiyorum scriptle'de iyi gideceğini düşünüyorum istediğim ayarlar açıkca Olabildiyince skillere yakalanmaması karşı takım bunda script var vs. diyebilir sorun yok ve komboloarı iyi bir şekilde yapması [eğer zamanını alıcaksa bana özelden yazabilirmisin bu ayarları vs. değiştir daha verimli olur falan diye]öyle yokda ayarlayabilirim olay zaten evade de
bana da atabilir misin dostum?özele bak
gönderdimbana da atabilir misin dostum?
Dostum zahmet olmassa full dodge vs. ayarlarını atabilirmisin herşeyi dodgelayacak kapasitede olan bir cfgsi varmı karşının script var bunda diyebileceği?gönderdim
öyle yokda ayarlayabilirim olay zaten evade deDostum zahmet olmassa full dodge vs. ayarlarını atabilirmisin herşeyi dodgelayacak kapasitede olan bir cfgsi varmı karşının script var bunda diyebileceği?
Zahmet olmazsa, yapabilirmisin seninde çok zamanını almak istemiyorum, scriptte yeni olduğum için çok aman aman ayar vs. bilmiyorum oynayacağım karakterler Xerath, Cassi,Vayne,Kog'maw böyle şampiyonları oynamak istiyorum scriptle'de iyi gideceğini düşünüyorum istediğim ayarlar açıkca Olabildiyince skillere yakalanmaması karşı takım bunda script var vs. diyebilir sorun yok ve komboloarı iyi bir şekilde yapması [eğer zamanını alıcaksa bana özelden yazabilirmisin bu ayarları vs. değiştir daha verimli olur falan diye]öyle yokda ayarlayabilirim olay zaten evade de
Banada atabilir misin brogönderdim
there are impossible skills to dodge in the gameDostum zahmet olmassa full dodge vs. ayarlarını atabilirmisin herşeyi dodgelayacak kapasitede olan bir cfgsi varmı karşının script var bunda diyebileceği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?