8 Şub 2023 #1 SARPwwwgg S Üye Katılım 5 Ağu 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 50 5 HİZMET YILI ui dowlanderı kendi sitesinden indiriyorum fakat açmaya çalıştığımda yuvarlak yarım dönüp kapanıyor hiçbir anti cheat programım veya vanguardım çalımışıyor
ui dowlanderı kendi sitesinden indiriyorum fakat açmaya çalıştığımda yuvarlak yarım dönüp kapanıyor hiçbir anti cheat programım veya vanguardım çalımışıyor
Çözüm Majest 8 Şub 2023 Merhabalar,Antivirüs programınızı kapatınız sorun çözülecektir yada gerçek zamanlı korumayı kapatınız. DNS,VPN,Adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın ve modeminizi resetleyip tekrar deneyin sorununuz çözülecektir.
Merhabalar,Antivirüs programınızı kapatınız sorun çözülecektir yada gerçek zamanlı korumayı kapatınız. DNS,VPN,Adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın ve modeminizi resetleyip tekrar deneyin sorununuz çözülecektir.
8 Şub 2023 #2 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI Merhabalar,Antivirüs programınızı kapatınız sorun çözülecektir yada gerçek zamanlı korumayı kapatınız. DNS,VPN,Adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın ve modeminizi resetleyip tekrar deneyin sorununuz çözülecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar,Antivirüs programınızı kapatınız sorun çözülecektir yada gerçek zamanlı korumayı kapatınız. DNS,VPN,Adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın ve modeminizi resetleyip tekrar deneyin sorununuz çözülecektir.