Öncelikle merhaba iyi akşamlar
Pubg ile ilgili hile denedim ama dosyayı indirdiğimde açmak için dosyayı çalıştırdığımda 'sıkıştırılmış dosya hatası,windows ayıklamayı tamamlayamadı hedef dosya oluşturulamadı' gibi bi problemle karşılaştım bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Güvenlik duvarı windows güvenliği değildir. Güvenlik duvarını kapatmana gerek yok. Özel mesaj gönderdim kontrol et gerekli geri dönüşü sağlayacağım yinede yapman gerekeni aktarıyorum.
Virüs ve tehdit koruması yazıp ayarları yönete gir (Güvenlik duvarı değil!)
Bigisayarında winrar yüklü mü? pwye mh yazıp rardan cıkartabildin mi?
Eğer winrara sahip değilsen evvela winrar indir kur. Ondan sonra dosyayı çıkartmak için şifreye mh yaz ve o şekilde çıkartmayı denemelisin.
Öncelikle merhaba iyi akşamlar
Pubg ile ilgili hile denedim ama dosyayı indirdiğimde açmak için dosyayı çalıştırdığımda 'sıkıştırılmış dosya hatası,windows ayıklamayı tamamlayamadı hedef dosya oluşturulamadı' gibi bi problemle karşılaştım bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Muhtemelen arkadaşta winrar yüklü değil. O yüzden rarı pwyi yazıp çıkartamıyor. Genel olarak winrar indirip yüklese daha iyi olur. İleride başka rarları açmak için ihtiyacı var çünkü, ama sizin rardan çıkardığınızı down edip geçici olarak amacınada ulaşabilir elbette.
Yinede winrar yüklemeli
Bigisayarında winrar yüklü mü? pwye mh yazıp rardan cıkartabildin mi?
Eğer winrara sahip değilsen evvela winrar indir kur. Ondan sonra dosyayı çıkartmak için şifreye mh yaz ve o şekilde çıkartmayı denemelisin.
Güvenlik duvarı windows güvenliği değildir. Güvenlik duvarını kapatmana gerek yok. Özel mesaj gönderdim kontrol et gerekli geri dönüşü sağlayacağım yinede yapman gerekeni aktarıyorum.
Virüs ve tehdit koruması yazıp ayarları yönete gir (Güvenlik duvarı değil!)