17 Ağu 2022 #1 fmgabi39 F Onaylı Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 35 3 HİZMET YILI xfproject acıyorum 20 saniye sonra tam yazılar gelince otomatik kapanıyor virüsler kapalı
Çözüm L L love set us free 17 Ağu 2022 Selamlar, bu hata eksik driver sorununa benziyor bu linklerden gerekli programları kurup tekrar deneyin lütfen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Rar'dan masa üstüne dosya halinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Yine de olmazsa, Bir şey engelliyor gibi gözüküyor. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatıp tekrar dener misiniz?
Selamlar, bu hata eksik driver sorununa benziyor bu linklerden gerekli programları kurup tekrar deneyin lütfen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Rar'dan masa üstüne dosya halinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Yine de olmazsa, Bir şey engelliyor gibi gözüküyor. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatıp tekrar dener misiniz?
17 Ağu 2022 #2 aadampat1 A Onaylı Üye Katılım 19 May 2021 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI yazılar gelip 20sn sonra yok olduysa program kendine takma ad koyuyor mesela wis.exe gibi onu accan ama eğer yoksa sil tekrar yükle derim Oyla 0 Olumsuz oyla
yazılar gelip 20sn sonra yok olduysa program kendine takma ad koyuyor mesela wis.exe gibi onu accan ama eğer yoksa sil tekrar yükle derim
17 Ağu 2022 Yasaklandı #3 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Selamlar, bu hata eksik driver sorununa benziyor bu linklerden gerekli programları kurup tekrar deneyin lütfen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Rar'dan masa üstüne dosya halinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Yine de olmazsa, Bir şey engelliyor gibi gözüküyor. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatıp tekrar dener misiniz? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Selamlar, bu hata eksik driver sorununa benziyor bu linklerden gerekli programları kurup tekrar deneyin lütfen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Rar'dan masa üstüne dosya halinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Yine de olmazsa, Bir şey engelliyor gibi gözüküyor. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatıp tekrar dener misiniz?
17 Ağu 2022 #4 borawexy01 B Uzman Üye Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 157 Tepki puanı 28 Ödüller 3 Yaş 23 4 HİZMET YILI fmgabi39' Alıntı: xfproject acıyorum 20 saniye sonra tam yazılar gelince otomatik kapanıyor virüsler kapalı Genişletmek için tıklayın ... virüs programlarının kapalı olduguna emin ol ve vc runtime den bütün vc yazılımlarını indirdiğindende emin olduktan sonra tekrar deneyebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
fmgabi39' Alıntı: xfproject acıyorum 20 saniye sonra tam yazılar gelince otomatik kapanıyor virüsler kapalı Genişletmek için tıklayın ... virüs programlarının kapalı olduguna emin ol ve vc runtime den bütün vc yazılımlarını indirdiğindende emin olduktan sonra tekrar deneyebilirsin
17 Ağu 2022 #5 yusufefe07 Y Üye Katılım 29 Haz 2018 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI exe dosyasından gir Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Ağu 2022 #6 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI loader siyah ekranda kalıp mı atıyor yoksa direkt loaderi açtığınız gibi mi atıyor ? Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Ağu 2022 Konuyu başlatan #7 fmgabi39 F Onaylı Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 35 3 HİZMET YILI MarianaX' Alıntı: loader siyah ekranda kalıp mı atıyor yoksa direkt loaderi açtığınız gibi mi atıyor ? Genişletmek için tıklayın ... tam başlıyor yazılar gelmeye tam yazılar gelirken atıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
MarianaX' Alıntı: loader siyah ekranda kalıp mı atıyor yoksa direkt loaderi açtığınız gibi mi atıyor ? Genişletmek için tıklayın ... tam başlıyor yazılar gelmeye tam yazılar gelirken atıyor
19 Ağu 2022 #8 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI fmgabi39' Alıntı: tam başlıyor yazılar gelmeye tam yazılar gelirken atıyor Genişletmek için tıklayın ... dostum konudaki yazıları detaylı şekilde dene. https://memoryhackers.org/konular/loader-black-screen-fix.242685/ Oyla 0 Olumsuz oyla
fmgabi39' Alıntı: tam başlıyor yazılar gelmeye tam yazılar gelirken atıyor Genişletmek için tıklayın ... dostum konudaki yazıları detaylı şekilde dene. https://memoryhackers.org/konular/loader-black-screen-fix.242685/
19 Ağu 2022 #9 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI günlerdir bu sorunu arıyorum sonunda çözdüm klasöre loaderi atın ve öyle çalıştırın bende bir forumda gördüm çalışıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
günlerdir bu sorunu arıyorum sonunda çözdüm klasöre loaderi atın ve öyle çalıştırın bende bir forumda gördüm çalışıyor
19 Ağu 2022 Konuyu başlatan #10 fmgabi39 F Onaylı Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 35 3 HİZMET YILI hocam ben hileyi 1 aydır kullanıyorum ve 2 haftadır sorun var ve 2 haftadırda aimbot açmıştım ondan kaynaklı olabilirmi Oyla 0 Olumsuz oyla
hocam ben hileyi 1 aydır kullanıyorum ve 2 haftadır sorun var ve 2 haftadırda aimbot açmıştım ondan kaynaklı olabilirmi