13 Ağu 2022 #1 baybars21 Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 27 4 HİZMET YILI xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor
xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor
Çözüm baybars21 13 Ağu 2022 baybars21' Alıntı: xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm baya bi bekleyince rekm onay istiyo ve oluyo
baybars21' Alıntı: xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm baya bi bekleyince rekm onay istiyo ve oluyo
13 Ağu 2022 #2 bekoroto.py Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 467 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI çözümü zaman kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Ağu 2022 Konuyu başlatan #3 baybars21 Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 27 4 HİZMET YILI baybars21' Alıntı: xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm baya bi bekleyince rekm onay istiyo ve oluyo Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
baybars21' Alıntı: xwsuya gelince hiçbirşey olmuyo biraz geçtikten sonra erişim veriyom yükleniyo ama hile yükle tuşuna basınca çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm baya bi bekleyince rekm onay istiyo ve oluyo
13 Ağu 2022 #4 PbDuffy P Üye Katılım 13 Şub 2022 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI Bendede aynı sorun var siyah ekran bekliyorum sonra baya uzun süre sonra onay istiyor veriyorum siteden hileyi çalıştır diyince tık yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Bendede aynı sorun var siyah ekran bekliyorum sonra baya uzun süre sonra onay istiyor veriyorum siteden hileyi çalıştır diyince tık yok