- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
2 yıl ama çok da kullanmadımNe kadar süredir kullanıyorsun bu ekran kartını
2 yıl kullanmışsın nasıl çok kullanmıyorsun anlamadım genel itibari ile neler üzerinde kullandın2 yıl ama çok da kullanmadım
knk 2 yıldır bende oyun üzerinde kullanıyorudum ama evde olmayınca kasada takılı duruyordu o anlamda2 yıl kullanmışsın nasıl çok kullanmıyorsun anlamadım genel itibari ile neler üzerinde kullandın
Anladım sarı siteye falan baktığımda piyasası genel de 2.5K 3K arası ve 5K ya kadar falan çıkıyor artık ne kurtarabilirsen 2K'nın üstünden ne alabilirsen alknk 2 yıldır bende oyun üzerinde kullanıyorudum ama evde olmayınca kasada takılı duruyordu o anlamda
sahibine koydum kral 3500 tl dedim alıcı çıkarmı acabaAnladım sarı siteye falan baktığımda piyasası genel de 2.5K 3K arası ve 5K ya kadar falan çıkıyor artık ne kurtarabilirsen 2K'nın üstünden ne alabilirsen al
knk en hızlı nerde satarım internette zor gibiRX 7000 serisi çıktığı için zor, bu karta 3500 TL veren olmaz. 3 bin TL veren olursa doğrudan ver derim.
sıfır mı almıştın knkKNK bende aynısı mevcut 4K'ya almıştım bir sıkıntısı yok ancak senin kini bilemeyiz durumunu bilmeden.
3.5K'ya sanmıyorum alıcı çıkacağını ama denemekten zarar gelmez umarım satılır diyelimsahibine koydum kral 3500 tl dedim alıcı çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?