İphone 11 Pro Max mi S20 Ultra mı diye soruyorum adam ŞAYOMİ diyor valla anlamak zor
Evet Xiaomi tam bir f/p cihazı kabul ediyorum sağlam cihazları da var da ben onu sormuyorum
İphone 11 Pro Max mi S20 Ultra mı diye soruyorum adam ŞAYOMİ diyor valla anlamak zor
Evet Xiaomi tam bir f/p cihazı kabul ediyorum sağlam cihazları da var da ben onu sormuyorum
zengin değilseniz samsung veya iphone almak avelliktir bence bir telefona 4 5 asgari ücret parası vermek akıl işi değil (xiaomi huawei fanı falan değilim)
xiaomi tayfasını incelerken onları bu duruma sokan etkenlere bakmak gerek. bu kapsamda batı-abd ye dayalı teknoloji pazarına kadar gidebiliriz. bunlar dolara endeksli ve tc ekonomisi her geçen yıl dolara karşı daha çok değer kaybettiği için ölücü tayfa ortaya çıkıypr. sonra bir gün uzakdoğu pazarı yükseliyor teknoloji alanonda ve haliyle en az maliyetle en fazla verim hedefleniyor. bence mantıklı. misal vermek gerekirse mağazadan aldığın kitabın etiket fiyatı 50 tl internette 25 lira yani biraz uyanık olmak kötü bir şey değil.