çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Selam dostlar, xiaomi mi 11T telefonuma magisk root atmak istiyorum fakat magisk manager ile boot.img patchleyip telefona flashlıyorum fakat fastboot reboot attıktan sonra bootloop'a giriyor telefon orjinal img dosyasını atınca düzeliyor.
bu arada bootloaderim açık unlock yani.
telefon modelime uygun twrp olmadığı için direk magiskle root deniyorum ama bir türlü başaramadım dünden beridir uğraşıyorum.
ayrıca telefona global rom yüklü.
vbmeta patchlemeyi denedim ama aynı şekilde bootloop'a girdi.
bu arada sadece telefona root atmak istiyorum illaki magisk olmasına gerek yok öneride bulunabilirsiniz (detaylı)
onun dışında başka bişey denemedim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
hocamlar ben bunu denedim zaten fakat fastbootdan flash yaptığımda bootloopa giriyorum açılmıyor telefon yüklenme ekranında dönüyor# 1 Bootloader kilidini açın
- İlk olarak, cihazınızın booloader kilidini açın.
# 2 Hazır önyükleme görüntüsünü indirin
- Stok rom dosyasını indirin varsa indirmenize gerek yok
# 3 Boot.img dosyasına patch yapma
- Boot.img dosyasını cihazınızın dahili depolamasına taşıyın. (indirdiğiniz rom dosyası içinden)
- Cihazınıza
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Magisk yöneticisini açın, Ana ekranda Yükle > Yöntem> Dosya seçin ve yamalayın öğesini seçin
- Şimdi önyükleme görüntüsünü (boot.img) seçin. Magisk, önyükleme görüntüsünü düzeltmeye başlayacaktır.
- Tamamlandıktan sonra dosya, İndirilenler klasörünüze " magisk_patched.img " olarak kaydedilecektir .
# 4 Son olarak, Xiaomi Mi 11Root Yapma
ALINTI !
- Minimal ADB ve Fastboot yazılımı kurun.
- magisk patched.img dosyasını telefon hafızasından adb klasörüne atın.
- Telefonu fastboot moduna alın
- fastboot flash boot magisk_patched.img diyerek patch yaptığınız boot dosyasını yükleyin ve telefonunuz rootlanmış olacaktır.
hocam telefonuma uygun twrp sürümü yok başka bildiğiniz custom recovery var ise paylaşın lütfenbu belki yardımcı olabilir
hocam bende öyle düşünüyorum ama olmuyorHocam yukarıda arkadaşın anlattığı çözümün 100% çalışıyor olması gerekiyor
denendi hocam olmuyorBu kadar aksiyona gerek var mıydıbootloader kilidini aç ardından KingRoot işini halleder.
Ne yapması gerek arkadasimizin o zamansaEnraizar seu zaman çok risklidir. Zayıf köklenme nedeniyle telefonlarını kaybeden müşterilerin durumunu zaten ele aldım.
Orada dikkatli ol arkadaşım ve iyi şanslar.
hocam çalıştı allah razı olsun çok işemede yaradıbu belki yardımcı olabilir
bu olayı deniyorum fakat genede düzelmiyor# 1 Bootloader kilidini açın
- İlk olarak, cihazınızın booloader kilidini açın.
# 2 Hazır önyükleme görüntüsünü indirin
- Stok rom dosyasını indirin varsa indirmenize gerek yok
# 3 Boot.img dosyasına patch yapma
- Boot.img dosyasını cihazınızın dahili depolamasına taşıyın. (indirdiğiniz rom dosyası içinden)
- Cihazınıza
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Magisk yöneticisini açın, Ana ekranda Yükle > Yöntem> Dosya seçin ve yamalayın öğesini seçin
- Şimdi önyükleme görüntüsünü (boot.img) seçin. Magisk, önyükleme görüntüsünü düzeltmeye başlayacaktır.
- Tamamlandıktan sonra dosya, İndirilenler klasörünüze " magisk_patched.img " olarak kaydedilecektir .
# 4 Son olarak, Xiaomi Mi 11Root Yapma
ALINTI !
- Minimal ADB ve Fastboot yazılımı kurun.
- magisk patched.img dosyasını telefon hafızasından adb klasörüne atın.
- Telefonu fastboot moduna alın
- fastboot flash boot magisk_patched.img diyerek patch yaptığınız boot dosyasını yükleyin ve telefonunuz rootlanmış olacaktır.
bu gidişle öyle olacak gibi görünüyor.cihazına custom recovery çıkmasını bekle
biliyorum dostum postu okurken dikkat edermisin lütfen belirttim zatenbootloader ayarlarda geliştirici seçeneklerden açılıyor mi hesabı istiyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?