Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Redmi note 7 alabilirsin f/p urunu ama kayıt isterse 1500tl oldugunu unutmadan yurt dışi cihaz al
imei klon olur kapanır onunda ücreti 250 tl artık yurt dışından cihaz getirmenin karı yok gel 2.el kayıtlı al ondan iyi arkadaşımda note 9 vardı zaten 0ı kaça ki 1500 verecem dedi aldığı gsm ye iade etti cihazı tavsiye ederim yurt dışını etmemBozulan telefonumda Türk bir SIM kartı var onu Note 7'ye taksam 1.500 ödemek zorunda kalmam değil mi?
@ihsaloldumanne hayırlı olsun keşke almasaydın yurt dışından
Hayırlı olsun kral
istediğin hattı tak 3 ay yada 4 ay kullanım süren başlıyorTürk telefonun SIM kartını taksam sorun olur mu?
Adamsın
Dostum bu yazım burda kalsın bende almayı düşünüyorum telefon ile ilgili düşüncelerini eline geçtiğinde bana yazarsan sevinirim hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler kardeşimTelefon elimde 1 gün boyunca, şarjı aşırı hızlı. 3 dakikada %5-8 arası şarj doluyor. Telefonun şarjı denildiği gibi çok iyi, bazı kusurlarından telefonun kendi uygulamalarında (Müzik, Video vb.) çok réklâm olması ve telefonu aldığında şarjı %57 olarak başlıyor, gereksiz güncellemeler ve uygulama güncellemeleri var. Onun dışında sesi muazzam, full seste bayağı ses çıkıyor, ses kaydı kötü. Donması yok, oyunlarda ve uygulamalarda optimizasyon sorunu var. Telefon çok iyi almanı öneririm.
Redmi note 7 alacağına Redmi note 6 al 2.el oyun oynaycaksan note 7 alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?