telefon xiomi ney yazarmısın lütfen net olarak
xiaomi mi 8 lite mi unlock tool ile bootloader açmayı denedim olmadı telefon fastboot modunda iken bir anda siyah ekrana düşüp press any key to shutdown yazısı çıkıyor bu sırada telefonun pc ile bağlantısı kesiliyor gerekli driverları yükledim kablom orijinal farklı usb portları denedim olmadı. İkinci bi yol olarak xiaomi mi tool v2 yi buldum ve bunda da aynı sorunla karşılaştım il kısımda telefon açıkken takıyosun kabloyu telefonu atomatik fastboot moduna alıyor tam ilk bölüm bitecekken telefon yine aynı naneyi yiyor aynı ekrana düşüyor pc ile bağlantısı kesiliyor usb hata ayıklama açık oem kilidi açık xiaomi kilidini hesapla ilişkilendirdim herşeyi yaptım ama ben mi bir yerde hata yapıyorum yoksa telefonda mı bir sıkıntı var anlamadım
kardeşim işte ben daha herhangi adam akıllı bir ilerleme yapamadım bu yazdığım kızmı geçebilsem bana bekleme saati verecek ben daha oraya gelemedimOnun programi var ve belirli saat beklemen gerekiyor baska sekilde acildigini sanmiyorum
bunu ilk başlarda okudum birebir aynı şeyleri yaptım ama sana uzun uzun bahsettiğim hatayla karşılaştım ilk burda karşılaştım zaten yani bunun bir faydası olmadıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu konuya bakabilirmisin.
Oraya nasil gelemedin kanka yardimci olmak isterim ozel mesaj acabilirsen ackardeşim işte ben daha herhangi adam akıllı bir ilerleme yapamadım bu yazdığım kızmı geçebilsem bana bekleme saati verecek ben daha oraya gelemedim
Post automatically merged:
bunu ilk başlarda okudum birebir aynı şeyleri yaptım ama sana uzun uzun bahsettiğim hatayla karşılaştım ilk burda karşılaştım zaten yani bunun bir faydası olmadı
yazdımOraya nasil gelemedin kanka yardimci olmak isterim ozel mesaj acabilirsen ac
yapabildim en sonunda bootloader kilidini açabildimÇözümünü buldunmu dostum benimde ihtiyacım var
bende yapmaya calıstım elimde kaldı telefoncu 200lük etti bişi yapmadan en yakın telefoncuya benceroot yapmaya çok uğraştım ama olmuyor
1 xioami telefonlara baska yerlerden root atarsa telefon hard brick yer xiaomide kafana göre root atamazsınKingroot diye bir uygulama var ordan root atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?