Xiaomi ve Leica'nın İş Birliği: Ortak Optik Enstitü ve Lens Üretimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Xiaomi ve Leica arasındaki ortaklık, mobil fotoğrafçılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor.
İki şirket, daha güçlü kameralar geliştirmek için Pekin'de ortak bir optik enstitüsü kurdu.
Bu enstitü, kamera donanımı, görüntüleme ve lens teknolojisi alanlarında çalışmalar yürütecek.
Xiaomi ve Leica, kompakt form faktöründe ultra hassas optikler tasarlamayı ve fotoğrafçılıkta ideal performansa ulaşmayı hedefliyor.

Ortak optik enstitüde, Leica'nın birinci sınıf lens tasarımcısı Peter Karbe ve Xiaomi'nin üst düzey yöneticileri görev alacak.
Pekin'de kurulacak üç büyük laboratuvar, kamera donanımı, görüntüleme ve objektif-sübjektif görüntü kalitesi değerlendirme alanlarında faaliyet gösterecek.
Xiaomi'nin üst düzey yöneticileri de enstitüde görev alacak.
Enstitü, gelecekteki Xiaomi modellerinde kullanılacak kameraların geliştirilmesine odaklanacak.
Ortak optik enstitüden çıkan ilk ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.

Bu iş birliğinin, mobil fotoğrafçılık alanında önemli bir dönüm noktası olması ve sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.
Bu iş birliği, Xiaomi'nin gelecekteki modellerinde bambaşka bir kamera deneyimi sunma imkanı sağlayacak.
Xiaomi ve Leica'nın ortaklıklarının mobil fotoğrafçılık için önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum.
Bu iş birliği, Xiaomi'nin kamera teknolojisini daha da geliştirmeye ve Leica'nın uzmanlığını yeni nesil mobil cihazlara taşımaya yardımcı olacak.
Enstitünün kurulması, uzun vadede daha da etkileyici kamera özelliklerine sahip Xiaomi telefonlar görmeyi umut etmemizi sağlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
That is Nice, geting better everyday

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
xiaomiden başlarda beklentim çoktu ama şuan boşa çabalıyorum gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende xiaomi 13t pro var. Biliyorsunuz ki Leica lens var bunda. Bundan önceki telefonum mi 11t proydu. Önceki telefonda 108mp çekim yapabiliyordum bunda 50mp. öncekinde macro kamera vardı bunda yok. Leicanın çözünürlük ya da kaliteyi ileri taşıdığını düşünmüyorum. Leica lensle çektiklerimdeki fark renklerde oluyor fakat renkleri filtreyle ya da tonlamayla da değiştirebiliyordum. 11t telefonun leicasız kamerasını tercih ederim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kötü bence be sarj seviyesi dengesi çok iyi değil.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
xiaomi fp ürünüdür fakat leica dünyanın en iyi lens sağlayıcısıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
5 yıldır xiaomi kullanıyorum sorunsuz memnunum bu habere sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...