Çalışmıyor Xigncode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hepiniz biliyorsunuz bazen hiç olmadık yerde xingcode log veriyor . Hile olsanızda, olmasanızda log yiyebiliyorsunuz. Bunun için yıllarca internette sürüsüce konu paylaşıldı. Yok efendim oyunu silin yükleyin, yok şunu yapın yok bunu yapın. SAKIN BOŞ YERE OYUNU SİLİP YENİDEN YÜKLEMEYİN! Aslında bende bugün Caus sayesinde yeni bir şey öğrendim. Xingcode o kadar profesyonelce çalışıyorki zaten mağdur olan kullanıcılar için log detect servisi veriyor.

Yani şöyleki arkadaşlar siz oyunu açtığınızda xingcode sizin diskinizi taramaya başlıyor. Eğer kendine tehlikeli gelen bir exe veyahut herhangi bir dosya bulursa o zaman log atıyor. Bundan dolayı log verme süresi değişkenlik gösterebiliyor. Koskoca harddiskinizde log verdirten dosyayı bulmanız imkansız olabiliyor. Oyunu silip yeniden yükleseniz bile log verdirten dosya hala sisteminizde olduğundan dolayıda hiçbir şey yapamıyorsunuz gene log yiyorsunuz. İşte tam bu anda devreye xingcodenin log botu giriyor.

1- Gmail hesabımızı açıyoruz (Gmail hesabınız yoksa oluşturunuz)

2- [email protected] adresine eposta atıcaz. Konu başlığına: Log yazıyoruz. Konu içeriğine ise wolftü xingcode klasörünün içindeki xigncode.log dosyasını ek olarak ekliyoruz.
1NQ32j.png
LQVXYo.png

Yukarda gördüğünüz gibi [email protected] adresine xingcode.log dosyasını gönderdim. Eposta başlığını Log olarak yazdım. En fazla 3 dakika içinde size geri dönüş yapıyorlar.

gX3Dk5.png

Bana gönderdikleri epostada şunları söylüyor:

Merhabalar!
Şuan gördüğünüz eposta
Welbia Co.,Ltd şirketinden otomatik cevaptır. Hmm, görünen oki oyununuzla bazı problemler yaşıyorsunuz! Size rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. Sizin xingcode.log dosyanız 3.parti bir program tespit edildiğini söylüyor: e:/class engine (leftspace) 1.0\speedhack.dll

Lütfen belirtilen programı kapatın, yada silin. Ek olarak, lütfen bilgisayarınızı antivirüs programı ile tarayın.

Ayriyetten Windows 10 TP kullananlar içinde şunları söylüyor: Microsoft açıkları düzeltmek için windows 10 lar için update yapabiliyor. XINGCODE3 ninde bu değişiklikler için update yapması gerekiyor. Yani burda demek oluyorki eğer windows 10 a yeni bir güncelleme geldiyse ve bu güncelleme ile yapılan değişiklikler xingcode 3 için tehdit olarak algılanıyorsa, xingcode 3 e güncelleme gelmediği içindir. Xingcode nin bu değişiklikleri değerlendirip update yapması gerekiyor.

Özet geçersek böyle arkadaşlar. Siz log hatası aldığınızda wolftü xingcode3 klasörünün içine xingcode.log diye dosya oluşuyor. İşte bu sistemde bu log dosyasını tarıyor ve neyin log vermeye neden olduğunu size söylüyor. Sizde bu dosyayı gidip siliyorsunuz ve logdan kurtuluyorsunuz :)

Not: Bende sadece 1 dosya tespit yemiş. Sizde 2 de olabilir 5 de olabilir. Hepsini silin. Örnek olarak caus kurucumuzun reportu buda:
znP1MB.png

2. Resimde Yukarda gördüğünüz gibi Caus kurucumuzdada 2 adet dosyayı bulmuş. Bu 2 adet dosyayı caus sildikten sonra herhangi bir log hatasıyla karşılaşmadı.

Bende 1.resimde gördüğünüz gibi yerel disk e deki class engine (leftspace) 1.0 klasörünün içindeki speedhack.dll yi algılamış. Onu gittim sildim ve log durumu çözüldü. EĞer ben internetteki arkadaşların dediği gibi oyunu silip yükleseydim gene log alıcaktım :)

Ve Son olarak arkadaşlar! Eğer yukarıdaki işlemleri yaptınız ve sorununuzu %100 çözdünüz! Fakat bir daha log sorununun nüksetmemesi için ek olarak bunlarıda yapabilirsiniz(Suck my dick mert, your mum loved it. Im gonna fuck her tonight again, kapıyı açık tut, sıcak suyu hazırla ;)
*Xigncode klasörünün içindeki
x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları silin.

*Eğer hile yoluyla veyahut elle oyun dosyaları içine yabancı dosyalar attıysanız siliniz. (Örneğin Img klasörüne atılan cshell.dll ve object.lto gibi. Bildiğiniz gibi dword v7.0 ve üstü versiyonlar artık object.lto ve cshell.dll kullanmıyor :)
*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Temp yazıp girin açılan pencere içindeki tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Prefetch yazıp girin (ReadyBoot) klasörü hariç tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %temp% yazıp girin ve tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir% yazıp girin xhunter1.sys ve xspirit.sys dosyalarını silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından regedit yazıp girin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ dizininde bulunan xhunter1 ve xspirit key girdilerini silin.

Son olarak Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hepsi Bu kadar :)

Evet arkadaşlar, konu kesinlikle alıntı değildir. Yıllardır süre gelen log çözümünün uğraşsız en basit kolay yoludur. Herkese iyi günler diliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
RE: wolftü XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti]

Artık açmazlar log veriyor konusu diye.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI

Teşekkürler Furkan Abimm..
Güncel !

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

This is my tactic bitch

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RE: XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2016]

Teşekkürler Furkan Reis

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Abi Sonunda Be Böyle bi cevap 10 numara oldu+Yapamayan m**llar olur merak etme ::))

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Yinede Dword VİP çalışır değilmi abi?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI

Adam Pro Eyw :D
/MemoryHackers

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

sağol sonunda bi cözüm geldi ama bu hile kullanamıcaz anlamınamı geliyor ???

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

efsaneemre74' Alıntı:

Hayır öyle bi anlama gelmiyor. Benim log dosyam dwordu kullanırken oluşmuştu gördüğün gibi dwordu detect vermemiş yerel disk e deki bir dosyaya detect vermiş hileyle alakasızmış :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Teşekkürler Nader Reyiz

Üye
9 HİZMET YILI

Xigncode niye gelmiyor ??

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Hayatımda gördüğüm en yararlı paylaşımlardan birisi. +Rep tebrikler...

Üye
9 HİZMET YILI

cant understatd this post pplease teel me more info

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

efsaneemre74' Alıntı:

Anlamadıysan İçin Söylüyorum :

Başka Hile Kullandıysan Dword V7 den Başka Log Vermesi Normal .
Dword V7 Log Vermez .
Kullandığın Diğer Hileler Log Verir !

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

emaaaaaam' Alıntı:

Its about real xingcode log errors with no format, no setup wolftü again. Send your xingcode.log file to [email protected]  with your gmail account, and set your e mail title : Log and send the email. After 1-3 minutes they will send an email for solve your log problems. They will give info about detected files so you can delete them and play with no logs :) 

Uzman Üye
10 HİZMET YILI

nader11ndeu' Alıntı:
emaaaaaam' Alıntı:

Its about real xingcode log errors with no format, no setup wolftü again. Send your xingcode.log file to [email protected]  with your gmail account, and set your e mail title : Log and send the email. After 1-3 minutes they will send an email for solve your log problems. They will give info about detected files so you can delete them and play with no logs :) 

it's a beautiful thing nader11ndue thanks, I finally got xcode dollars +log doesn't eat

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

eyvallah abicim <3 Memory Hackers Ailesi <3

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Log dosyasını farketmemişim düzenlendi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...