4 May 2022 #1 RexyzKko R Üye Katılım 20 Nis 2022 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI Merhabalar,ben arkadaşımla hileyle oyuna giricektimki ne göreyim hileyi açarken şu sorunla karşılaştım : "GetLastError ( ) : e1" - "/xstatus fail" bu hatayı nasıl çözücez yaw
Merhabalar,ben arkadaşımla hileyle oyuna giricektimki ne göreyim hileyi açarken şu sorunla karşılaştım : "GetLastError ( ) : e1" - "/xstatus fail" bu hatayı nasıl çözücez yaw
Çözüm U U uhpep 4 May 2022 %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin.
%temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin.
4 May 2022 #2 Wunlysa Ultra Üye Katılım 27 Kas 2017 Mesajlar 1,566 Çözümler 24 Tepki puanı 95 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI RexyzKko' Alıntı: Merhabalar,ben arkadaşımla hileyle oyuna giricektimki ne göreyim hileyi açarken şu sorunla karşılaştım : "GetLastError ( ) : e1" - "/xstatus fail" bu hatayı nasıl çözücez yaw Genişletmek için tıklayın ... memoryhackers hesabına gir çık yap sorun çözülecektir. Oyla 1 Olumsuz oyla
RexyzKko' Alıntı: Merhabalar,ben arkadaşımla hileyle oyuna giricektimki ne göreyim hileyi açarken şu sorunla karşılaştım : "GetLastError ( ) : e1" - "/xstatus fail" bu hatayı nasıl çözücez yaw Genişletmek için tıklayın ... memoryhackers hesabına gir çık yap sorun çözülecektir.
4 May 2022 Yasaklandı #3 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin. Oyla 2 Olumsuz oyla Çözüm
%temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin.
8 May 2022 Konuyu başlatan #4 RexyzKko R Üye Katılım 20 Nis 2022 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... uhpep' Alıntı: %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... EzPubgM (Windows 10 21H2) Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... uhpep' Alıntı: %temp% temizle (Win + R) Bilgisayarını yeniden başlat Sisteminde 3.parti virüs programı yüklüyse kaldır windows defenderi kapat. + Olarak windows sürümünü ve hangi hileyi yüklemeye çalıştığını öğrenebilir miyim lütfen winver yazarak windows sürümüne ulaşabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... EzPubgM (Windows 10 21H2)