27 Nis 2024 #1 andesite1 A Onaylı Üye Katılım 16 Eyl 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI çözümlerdeki her şeyi denedim hala bende açılmıyor sc bazen 1 2 el açılıyor sonra tekrar devam ediyor.discorddan destek olur musunuz ne yapmam gerekiyor Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2024-04-27 132313.png 8.8 KB · Görüntüleme: 40
çözümlerdeki her şeyi denedim hala bende açılmıyor sc bazen 1 2 el açılıyor sonra tekrar devam ediyor.discorddan destek olur musunuz ne yapmam gerekiyor
Çözüm Fixεr 27 Nis 2024 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkten defender kontrol programını indirip defenderi tamamen kapatın tekrar deneyin. Rar şifresi: sordum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkten defender kontrol programını indirip defenderi tamamen kapatın tekrar deneyin. Rar şifresi: sordum
27 Nis 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkten defender kontrol programını indirip defenderi tamamen kapatın tekrar deneyin. Rar şifresi: sordum Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkten defender kontrol programını indirip defenderi tamamen kapatın tekrar deneyin. Rar şifresi: sordum