Satıyorum XXE | Next-Generation League of Legends Script | Built-in Security • Instant Delivery • Frequent Updates

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI

XXE SCRIPT
Yeni Nesil League of Legends Deneyimi

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

XXE piyasaya yeni çıkan League of Legends scriptidir şu anki public yazılımlara kıyasla (Legendsense, Enginesoul vb) kıyasla daha ekonomik ve hatasızdır. Oyun içi herhangi bir bağlantı hatası vermez keyifli bir deneyim ön planda tutar.

DURUM: GÜVENLİ / UNDETECTED (Güncel: 20/07/2026)

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

Kusursuz Evade: Skilleri milisaniyeler içinde güvenle dodgelayın.
Premium Şampiyon Mantığı: Her şampiyon için özel ve hatasız kombo sistemi
Harita Farkındalığı (Awareness): Rakiplerin bekleme süreleri ve gizli hareketlerini görün.
Akıllı Aktivatör: İtem ve sihirdar büyülerini tam zamanlı otomatik kullanın.
Dahili Bypass: Ekstra yazılıma ihtiyaç duymadan geliştirilmiş güvenlik.

MEDYA & OYNANIŞ

FİYATLANDIRMA

1 GÜNLÜK LİSANS5€
1 HAFTALIK LİSANS20€
1 AYLIK LİSANS50€

ÖDEME YÖNTEMLERİ

IBAN • Kripto Para • Kredi Kartı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lütfen ürününüze ait görsel kanıt ekleyiniz gün içinde aksi takdirde konunuz kaldırılacaktır konunuz onaya düşerse şayet konunuzu raporlarsanız onaylanacaktır.

Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.

Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers" rel="noopener noreferrer">MemoryHackers</a>

Sitenize backlink eklediğinizde konunuzu raporlayın.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
backlink ve media ekledim

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kurallara uyduğunuz için teşekkürler hocam bu script'in her şeyi legendsense gibi geldi bana ama sıfırdan mı yazıldı yoksa direkt ls midir?
core tamamen farklı lsye sorabilirsin menu ve drawlar lsden fazlasıyla esinlenmiş içerisinde ls ve hanbot scriptleri de var.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
O halde ls'den daha iyi bir şey koymuşlar hanbot logic'leri de varsa ne zamandan beridir ud peki biliyor musunuz?
lsden daha iyi cunku bağlantı hatası yok oyun ici hic bi hata almazsınız ayrıca performansı da daha iyi private hero scriptleri var (FH Priv gibi) lsnin temp spooferı her mac oyunu yeniden baslattırıyor oyunu bozuyor engine soulda öyle. bu hilenin tek eksigi temp spooferı yok. ban yerseniz normal spoofer gerek hocam. udlik durumu ise dc kanallarında ban yiyende var rageleyip 10 günü devirende ilk zamanları (2 hafta önce) ben 20 mac xerath rageleyip ban yedim. su sıra sadece arkadaslarla goygoy icin lol oynuyorum dusuk eloda gunde 1 bilemedin 2 mac atarım sc ile 9. günümdeyim ama pub hic bir scnin garantisi olmadıgı gibi bununda yok. ileride temp spoof gelirse ls ve engine soul boyle devam ederse bu hile daha revacta olur.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Mantığı anladım teşekkür ederim fun house gibi logic'leri de almış onlar kesin hanbot'tan geliyordur muhtemelen yakın takipten seyredelim bakalım private platform yapacak mı arch.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Mantığı anladım teşekkür ederim fun house gibi logic'leri de almış onlar kesin hanbot'tan geliyordur muhtemelen yakın takipten seyredelim bakalım private platform yapacak mı arch.
pub tutarsa priv gelicek dedi bana büyük ihtimal projenin gidişatına göre değişir