Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lucıfer on numara film ben çok izledim ve şuan tekrardan izliyorum 1. sz 13 bölüm 2.sz 19 3. 26 4. sz 10 ve 5. sz u bekliyom oda final sezon olucak 16 bölüm olucak ve her bölümü ortalama 43 dk
The100 Eğer olağanüstülük seviyorsan çok iyi soluksuz izlersin konusu dünyada atmosfer yok yani giden ölüyor diye düşünüluyor son kalan insanlar uzayda fakat uzaydada hapishane sistemini kurmuş bizim insanoğlu mahkumları dünyayı hala oksijen varmı işte düzeldimi tarzında soruları merak ettikleri için yolluyorlardı clarke reizimiz baş karakter gidiyolar orda bi yaşam mücadelesi falan filan ekstra olarak ROMA yıda önerebilirim
I just watched Peaky Blinders, which is basically a family that controls games and betting and extends business to the mafia. I also watched The 100, which shows a post-apocalyptic planet Earth, very good too.
True detective benim 1 numaradır. Alternatif olarak:
-GoT
-The End of the f***ing world
-The witcher
-Dark
-Stranger Things
-You
-Vikings
-Breaking bad
-The I-land
-Black Mirror
Spartacus (10 numara dizi)
See (fantastik aksiyon sağlam dizi)
The 100 (ilk sezonlar sadece çok bozdular ilk 5 veya 4 sezon iyi diyebilirim)
Friends (efsanevi sitcom)
How i met your mother (efsanevi sitcom v2 ama friends daha iyi bence)