injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Muhabbeti baymayacak, yabancı komedi dizisi önerilerinizi bekliyorum. HIMYM ve Friends izledim. Bu tarz olursa sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yazmayı unutmuşum. Onu da izledim. Teşekkürler.Friends izleyebilirsin yabancı komedi diyince akla gelecek ilk dizilerden.
Teşekkürler, bakayım bi. Özetle konusu nedir acaba?2 Broke Girls izleyebilirsin
Modern Family izlemediysen onuda izleyebilirsinYazmayı unutmuşum. Onu da izledim. Teşekkürler.
Bunuda izlemedim buna da bakayım teşekkürler.Modern Family izlemediysen onuda izleyebilirsin
işi dışında pek vakti olmayan Max ile tüm hayalleri anında gerçeğe dönüştürülen Caroline'ın ortak hayallerinin peşinden koşma hikayesini ele alıyor. Geniş çaplı bir dizi değil tabi ama güzel bir komedi bana göreTeşekkürler, bakayım bi. Özetle konusu nedir acaba?
Brooklyn Nine-Nine bunu arkadaşım da söylemişti bakayım.Parks and Recreation, Brooklyn Nine-Nine, Arrested Development bunlara bir göz attım derim o tarzları beğendiysen bunları da beğeneceğini düşünüyorum
Tamamdır teşekkürlerişi dışında pek vakti olmayan Max ile tüm hayalleri anında gerçeğe dönüştürülen Caroline'ın ortak hayallerinin peşinden koşma hikayesini ele alıyor. Geniş çaplı bir dizi değil tabi ama güzel bir komedi bana göre
Hayır izlemedim onuda teşekkürler önerin için.Free guyu izledin mi kalitelidir baya birazda komiktir