- Yasaklandı
-
Üye
Ya beni banladın kurucu şu banı kaldır ayıp ediyosun haksız yere banladın beni yapma gözünü sevemTürk platformu olduğumuzdan gurur duyduğumuzu mu sanıyorsunuz ? Kusura bakmayın ama, alıştığınız oyunlar gibi türk olmakla ilgili biz prim yapmıyoruz. Herkes eşit haklara sahip, yabancı kullanıcı baş tacımdır, git ingilizce öğren sıkıntıdaysan ne yapabilirim ?
Kesinlikle katılıyorum sana. @nader11ndeu sitenin gelişmesi için yabancı üyelerin gelmesi şart, @1adetburakzorlu ırkçılığını başka bir yerde yapabilirsin mesela o %100 türk oyunu denilen (kesinlikle) onların olduğu platformda yapabilirsin mesela çünkü türküz diye prim yapıp oyunculardan para koparan şahıslarla seviyeniz aynı o yüzden ikile o platforma.Türk platformu olduğumuzdan gurur duyduğumuzu mu sanıyorsunuz ? Kusura bakmayın ama, alıştığınız oyunlar gibi türk olmakla ilgili biz prim yapmıyoruz. Herkes eşit haklara sahip, yabancı kullanıcı baş tacımdır, git ingilizce öğren sıkıntıdaysan ne yapabilirim ?
Merhabalar Beyler bişi sorcam Loaderden ban attılar bana haksız yere Ben milleti rules of survival güncelleme ne zaman biticek diye soruyorlardı bende bilgilendirdim onları bi *** geldi küfür etmeye başladı bende ona küfür ettim geldi admin beni banladı admin sonradan küfür etti bana bu adaletmi Ss Cektim küfürlerin adminin ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirimKesinlikle katılıyorum sana. @nader11ndeu sitenin gelişmesi için yabancı üyelerin gelmesi şart, @1adetburakzorlu ırkçılığını başka bir yerde yapabilirsin mesela o %100 türk oyunu denilen (kesinlikle) onların olduğu platformda yapabilirsin mesela çünkü türküz diye prim yapıp oyunculardan para koparan şahıslarla seviyeniz aynı o yüzden ikile o platforma.
Özel mesaj yoluyla moderatör arkadaşlara yazabilirsin, ayrıca küfür ban sebebi sana küfür etse bile sen etmeyeceksin yetkililere bildireceksin.Merhabalar Beyler bişi sorcam Loaderden ban attılar bana haksız yere Ben milleti rules of survival güncelleme ne zaman biticek diye soruyorlardı bende bilgilendirdim onları bi *** geldi küfür etmeye başladı bende ona küfür ettim geldi admin beni banladı admin sonradan küfür etti bana bu adaletmi Ss Cektim küfürlerin adminin ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim
o zaman diğer arkadaşa neden ban atmadı cocuk bana güldü ban yedim diye ?
Siz türklerden çok destek geliyor zaten konu anlamında. Baksana 629.000 üye var, 100.000 i yabancı, 100.000 i multi destek 429.000 TÜRK üye birleşip toplamda 44.000 konu açabilmiş. Konuların 13.000 i zaten memory mezarlığında, 10.000 i gereksiz desek toplamda açılmış faydalı konu sayısı 44-23 = 21.000. 429.000 türk birleşip 21.000 konu açmış. Vay beeeee.Hocam bir şey söyleyeceğim.Sitede hiç yabancı başlıklı bir konu gördünüz mü ? Çok nadir.Adamlar ne forumutakıyor ne diğer kullanıcıları.Siteye onay sistemi onayı için ve yardım istemek giriyorlardır bundan eminim.Gidin yabancı kullanıcıların profiline bir göz atın.Bırakın konuyu,yaptığı toplam yorumlar 10'u geçmiyodur.Madem hilenizi kullanıyorlar,eh birşeyler yapmaya başlasınlar bence forumda.
Yabancı kullanıcılar aslında beni bu yüzden rahatsız ediyor,bunun dışında sayfaya yabancıların girmesi beni pek rahatsız etmiyor.
Bu konuda da haklsıın @nader11ndeu bey.Her konuda haklı çıkıyorsun..Siz türklerden çok destek geliyor zaten konu anlamında. Baksana 629.000 üye var, 100.000 i yabancı, 100.000 i multi destek 429.000 TÜRK üye birleşip toplamda 44.000 konu açabilmiş. Konuların 13.000 i zaten memory mezarlığında, 10.000 i gereksiz desek toplamda açılmış faydalı konu sayısı 44-23 = 21.000. 429.000 türk birleşip 21.000 konu açmış. Vay beeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?