Nereden ulaşıyorsun o tip dclere evet bende dilimi geliştirmek istiyorum bi yandan daöncelikle public discord sunucularından yabancı insanlarla tanışabilirsin yapman gereken tek şey nazik ve kibar olmak bir de ingilizcen orta seviyedeyse yabancı insanlarla anlaşibilirsin. Benimde fransız bi arkadaşım var cs den tanışmıştık onla ara sıra cs girip oynuyoruz çok değişik hissetiriyor başka bir dil konuşmak.
Dilim yok ama daha iyi olması için uğraşıyorum o yüzdendil varsa discord gurbları var odan kolaylıkça bulursun
Siteye girip sub mu yazacağız hiç bakmadım önceden reddit biliyorum daReddit sublarina bakabilirsin. Kesinlikle cok yardimci olacaktir.
Redditteki topluluklara sub deniyor. Oradaki dil sublarina girip bulman cok olasi. mesela r/german.Siteye girip sub mu yazacağız hiç bakmadım önceden reddit biliyorum da
Verimli bi cevap vermişsin ben bakayım ona güzel fikirRedditteki topluluklara sub deniyor. Oradaki dil sublarina girip bulman cok olasi. mesela r/german.
Reddit bakacağım arkadaş önerdireddit veya instagram sayfaları vs
Whatsapptan grupları nasıl buluyorsun onu bilmiyorum katılım linki vs.WhatsApp'tan grupları var bi ara üye olmuştum faydası çok büyük.
Bakacağımredditbence
Deneyeceğim şimdiRedditten yabancı topluluklara yazman işine yarayabilir
Köy gibi yerde yaşıyorum o yüzden zorSokakdada bulursun yabancı uyruklu arkadaş
Orta düzey değil de giriş seviyesi gibi aslında bilmiyorum hiç ölçmedimingilizcen orta düzeyse zaten çok akıcı olmasıan gerek yok yazarsın en kötü yabancı sunuculara girip bir selam versen arkadaşın olurlar
Valorant harici bi oyun olabilir belki ama zamanım yok şuan da teşekkürlerben oyunlarda yabanci swlerden buluyodum mesela valorant yabanci sunucusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?