Süper Üye
Hayır, eğer o tarz bir şey yapıyor olsam fiyatlaf 10tl olurdu. Sanırım bu tarz işlerde bilgin yok daha önce satol yapmadın o yüzden böyle bir cevap yazdın. Hile yapmış sorusuna gelirsek zaten koskocaman garantili yazdım ben su ana kadar sattığım her şeyi vermeden önce kontrol ediyorum ha yşne de sorun çıkarsa yeni hesabı da kayıtsız şartsız teslim ederim, ettim deBüyük ihtimalle sattığın hesapların birçoğunu başkalarına da satıyorsundur, güvenlik problemi var bu hesaplarda hile yapılmışta olabilir.
Bateman abi her hesabı 394959 kişiye satacak olsam fiyatı 10 tl olurduumarım bi hesapta 10 kişi yoktur
hayır başlıkta da belirttiğim gibi random ama tr hesabı olduğu için sıkıntı cekmezsin o anlamda o hesabı alana yanında steamden istediği oyunu da hediye ediyorum150 tl lik hesap mailli mi
PahalıUCUZA, GÜVENİLİR VE GARANTİLİ RANDOM HESAPLAR
EJDER GARANTİLİ HESAPLAR 24.99tl
SPECTRUM GARANTİLİ 24.99 tl
YAĞMACI GARANTİLİ 24.99 tl
ASİL GARANTİLİ 24.99 tl
FATİH GARANTİLİ 24.99 tl
BIÇAK GARANTİLİ 29.99 tl
70 LVL ÜSTÜ VE SKİN GARANTİLİ 19.99 tl
AYRICA FATİH GHOST, EJDER VANDAL, EJDER BIÇAKLI HESAP SATIYORUM(yanında istediğiniz steam oyunu hediyem) 149.99 tl
UCUZA STEAM, VALORANT, VALORANT RANDOM, DİSNEY PLUS, NETFLİX, SPOTİFY... İSTEDİĞİNİZ VEYA AKLINIZA GELEBİLECEK HER ŞEY İÇİN YAZABİLİRSİNİZ DC: Melik#6077
teklifin nedir
knk sanırım random hesaplar türkiye sv li olmuyorUCUZA, GÜVENİLİR VE GARANTİLİ RANDOM HESAPLAR
ASİL GARANTİLİ 24.99 tl
FATİH GARANTİLİ 24.99 tl
BIÇAK GARANTİLİ 29.99 tl
AYRICA FATİH GHOST, EJDER VANDAL, EJDER BIÇAKLI HESAP SATIYORUM(yanında istediğiniz steam oyunu hediyem) 149.99 tl
UCUZA STEAM, VALORANT, VALORANT RANDOM, DİSNEY PLUS, NETFLİX, SPOTİFY... İSTEDİĞİNİZ VEYA AKLINIZA GELEBİLECEK HER ŞEY İÇİN YAZABİLİRSİNİZ DC: Melik#6077
random kanka trde var başka yerler de bu kadar ucuz olmasının sebebi de bu sanırım forumda random hesap alan yokknk sanırım random hesaplar türkiye sv li olmuyor
tabii ki var profilime bak onlarca kez satış yaptım ben bu forumda teksattığın var mı hiç
nerden bilicem guvenilr olduğunuUCUZA, GÜVENİLİR VE GARANTİLİ RANDOM HESAPLAR
ASİL GARANTİLİ 24.99 tl
FATİH GARANTİLİ 24.99 tl
BIÇAK GARANTİLİ 29.99 tl
profilime bakabilirsin senden once defalarca satış yaptımnerden bilicem guvenilr olduğunu
Kanka aldığın kişi burada bire bir satıcı ile muhatapsın. profilime de bakıp memnun olanları görebilirsin hiç olumsuz satışım yok. Biraz daha dikkatli olup yorum yazarsanız sevinirimgüvenilir olmayabilir çünkü satılmışta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?