Yakın arkadaşa duygular beslemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kötü bi durum ama unutmaya çalış diyeceğim o çok zor baya kötü bi durum

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok fena abayı yaktım gibi 6 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi fakat son 1 ay kendisine böyle biraz tutuldum . Kıskanmaya başladım saçma sapan şeyleri . O da bana duygular besliyor ama sanırım onunki aşk değil güvenilecek biri tarzında . Aramızda lafın gelişi söylemek gerekirse sadece cinsel ilişki olmuyor . Benim bu dertten kurtulmam lazım. Söylersem kesin saçmalama biz arkadaşız cevabı gelecek . Var mı önerisi olan ya da daha önce bu durumu tecrübe edip , tecrübesini benimle paylaşacak arkadaş .
Yaşamıştım en iyisi açılmamak diye bilirim :)

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Asla içinde tutma bence sonunda ne olursa olsun söyle dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır....

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka saçma gelebilir ama efsane bir video aslında 2 tane friendzonedan nasıl kurtulunur yaz youtube izle

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok fena abayı yaktım gibi 6 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi fakat son 1 ay kendisine böyle biraz tutuldum . Kıskanmaya başladım saçma sapan şeyleri . O da bana duygular besliyor ama sanırım onunki aşk değil güvenilecek biri tarzında . Aramızda lafın gelişi söylemek gerekirse sadece cinsel ilişki olmuyor . Benim bu dertten kurtulmam lazım. Söylersem kesin saçmalama biz arkadaşız cevabı gelecek . Var mı önerisi olan ya da daha önce bu durumu tecrübe edip , tecrübesini benimle paylaşacak arkadaş .
Ne yaptın açılabildin mi ? sonuç ne oldu sadece bunu merak ediyorum bana burdan veya dm'den ulaşır mısın.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ne yaptın açılabildin mi ? sonuç ne oldu sadece bunu merak ediyorum bana burdan veya dm'den ulaşır mısın.
ya değişen bir şey yok şuan durum hala aynı ama ona karşı davranışlarım değişti o da bence bunun farkında şuan için sadece nabzını ölçmek istiyorum bakalım bendeki gibi onda da belirgin değişimler olacak mı sonrasına o zaman karar vereceğim
Post automatically merged:

Cesaret akılla yapılmaz düşünme kardeşim düşünmeden hareket et ama tabi konuşurken düşün yoksa sıjarsın
Genelde duyduğum cümleler arasında bugün var yarın yokuz oluyor. Ama ben bugün de var oldugumu düşünerek hareket etmek istiyorum o yüzden kesin bir durum olmadan reaksyon göstermek istemiyorum

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merak eden arkadaşlar için bugün açıldım....
''Bunu ne sen söylemiş ol ne de ben duymuş olayım'' dedi. Bende ''Bunu ne ben söyledim ne de sen duydun.'' dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...