Yalnızlığı mı yoksa kalabalık ortamda olmayı mı tercih ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yalnızlıktan mı yoksa kalabalık ortamlardan mı daha çok keyif alırsınız? Benim çok yalnız kalmak istediğim zamanlar da oluyor ama genellikle kalabalıkta kendimi daha güvende ve mutlu hissediyorum. Yalnız kaldığım anlar çok depresif oluyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kalabalıktan kasıt aşırı dolu mekanlar, sokaklar falansa beni bu tarz yerler hep basar ama kalabalıktan kasıt yalnız olmamaksa kalabalık tercihimdir yalnız kaldığımda ben de sizin gibi depresif düşüncelere dalıyorum ama bence ne olursa olsun insanın bazen kendiyle baş başa kalması gerekli.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer samimiyetsiz bir ortamsa bahsedilen kalabalık sonuna kadar yalnızlık...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende Kalabalığı Sevmiyorum Yalnızlık İyidir Huzur Verir Sakinlik Verir. Ama Bir Süre Sonra Depresif Olabiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yalnız geçen vaktim hep en mutlu olduğum zaman olmuştur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
herkesten uzağa bir başıma kafa rahat ses yok huzur var.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yalnızlık usta sebebini sorcak olursan en keyifli öyle oluyor kafa rahat sesten uzak manzaraya karşı bir sigara bir müzik birde votka

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
yalnızlık usta sebebini sorcak olursan en keyifli öyle oluyor kafa rahat sesten uzak manzaraya karşı bir sigara bir müzik birde votka
Vodka benim de favorimdir. Kolonya gibi diyen insanlar utanır mı, sanmam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yalnızlık ve kalabalık her ikisi de farklı insanlar için farklı anlamlar taşıyabilir. Bazı insanlar yalnızlıkta mutlu ve huzurlu hissederken, diğerleri için yalnızlık çekilmez olabilir. Benzer şekilde, bazı insanlar kalabalık ortamlarda enerjilerini yüksek hissederken, diğerleri için kalabalık ortamlar stresli ve yorucu olabilir. Yalnızlık ve kalabalık arasında seçim yapmak kişisel tercihlere ve durumlara bağlıdır. Bazı durumlarda, yalnız kalmak bir ihtiyaç haline gelirken, bazen de sosyal etkileşimlere ihtiyaç duyabiliriz. Bu nedenle, her durumda yalnızlık mı, yoksa kalabalık mı daha iyi olduğuna dair kesin bir yanıt vermek zordur. Genel olarak, yalnızlık ve kalabalık arasındaki denge önemlidir. İnsanlar zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirler, ancak diğer zamanlarda da sosyal etkileşimlerle kendilerini beslemelidirler. Önemli olan kişinin kendi ihtiyaçlarına ve sınırlarına saygı duymasıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir derin kuyuya benzer yalnızlık. Taş atmak kolaydır içine; ama bu taş dibe inecek olursa kim çıkarabilir?”

Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle yalnızlık...Yada sadece 1-2 arkadaş ile samimi bir ortam

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
eğer kötü bir durumla karşı karşıyaysak türk milleti olarak kalabalığı tercih ederim ama normal yaşantımda hep yanlızım

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yalnız kalmak...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yalnızlık ilk zamanlar tehlikelidir ama alıştıktan sonra dünyanın en güzel olayıdır kimseye hesap verme derdin yok vs vs. zaten belli bir zaman geçtikten sonra seni gerçekten baya baya olgunlaştırır

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
3 4 Kafa dengi insan olsun gerisi onların olsun

Üye
3 HİZMET YILI
Bu durum her zaman değişir ruh halime göre bazen yanlızlık bazende kalabalık her zaman değişir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...