arkadaşlar merhaba ben çok yalnızım etrafımda kimse yok nasıl arkadaş çevremi genişletebilirim bana yardımcı olur musunuz dışarı kafeye veya yemek yemeye gidecek bir tane bile arkadaşım yok arayıp bişeyler yapıcak kimsem yok yalnızlıktan depresyona girdim sanırım hayatımda bir dönüm noktası arıyorum bana tavsiye fikir verebilir misiniz
okul yada çevren olarak dan belli insanları anlık muhabbetinle bile konuştuğun kişilere ulaş ve onlarla muhabbeti kur devamı gelir zaten insan olarak bir mucize bekleme mucizeni kendin yarat ve insanlara karşı sohbetinin kalitesini göster
Sınıf grubu İle sosyalleş aynı zamanda illaki mahallende yaşıtların vardır yani ama bana kalırsa yalnız olmak hiç depresyona sokacak türden bir şey değil.
aslında güzel birşey insana herşeyin boş olduğunu ve bunun için hiçbişe yapmama isteği getiriyor aslında sende avantajlısın benim gibi yalnız olmak kötü bişe desekde iyi yanlarıda var zamanını nasıl geçirdiğini hisediyorsun zaman yavaş yavaş akıyor herşey bir anda olup biiti olmuyor gibi. yalnız kaldığın süre sarfınca akşamları rahat uyamıyorsundur eğer boşş boş zaman geçiriyorsan yani yarın için bir beklentin yoksa nedenmi iççinde ölüm korkusu oluşuyordur bir flim veya dizi açıp uyuyorsundur tüm bunları yapman bi yana ben sana benim tavsiyemi söyliyim bence mutluluğu yanlış yerde arıyorsun şöyle ddüşün biz öldüğümüzde en yüksek mertebeye ulaşanlar allah yüzünü görmeyle şereflenecek bize en mutlu olacağımız an en büyük hediyemiz bu olacaksa ve bizde bunla çok mutlu olacaksak demkki allah ibadet ettikçe huzur bulacağız çevre istiyorsun ama çevre oluştururken dikkat et şimdiki geçler 5 vakit namaz kılan insan sayısı çok az çevreni 5 vakit namaz kılan insanlarla doldur bunu nasıl yapacağım dersen ilk adım olarak namaz kıl ve beni iyi insanlarla karşılaştır diye dua et ve sana şunu söyleyeyin namaz kılarken aldığın o huzur herşeye değer bunu unutma işşlah o huzur ulaşırsın. o zaman asıl ihtiyacının neye gerek olduğunu anlicaksın selam ve dua ile hayırlı geceler kardeşim.
asosyalsen özellikle insanlarla iletişim kurmaya çalış yoldaki esanafa selam ver koaly gelsin de otobüs şöförüne kolay gelsin de veya muhabbet et sonra okula falan gidiyorsan ordan sohbet etmeye çalış veya bir hobiyle meşgul ol basket oyna illaki oynayan birisine denk gelirsin onunla sohbet et arkadaş edin